Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. juli 2008

Til politiet. (In Norwegian).

Og til politiet, eller hvem det er som driver å 'fucker' med meg.

Jeg ønsker bare rettighetene mine.

Ingen har lov å kødde med folks rettigheter.

Så slutt 'fucking around' med mine rettigheter.

Jeg vil bare ha rettighetene mine, og hevn, for at politiet, og andre, kødder med meg.

Ellers så vil bare denne køddingen fortsette.

Så slutt å kødd nå, ellers så skal jeg gjelle dere, hvis jeg får tak i dere, hvis jeg får kontroll.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Hva jeg skal gjøre, det bestemmer jeg meg for, når jeg vet hva som har foregått.

Men sånn kødding fra myndighetene, med folks rettigheter, det er en uting, så det ønsker jeg å stå opp mot, for folk skal være beskyttet av sine rettigheter, og det er klart at ikke har skjedd her.

Folk har plikt til å stå opp for sine rettigheter, og det kommer jeg til å gjøre, for hvis ingen gjør det, så kommer tilslutt ikke de rettighetene til å være verdt fem øre lengre.

Sånn er det, hvis noen av de formynderne og facistene, i politiet og myndighetene, leser dette.

Samme om dem sitter på et kontor på ræva si, eller hva de gjør, så er det ikke sånn, at jeg bare lar hersje med meg, på den måten, hvis jeg får sjangsen til å ta igjen.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter