Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. juli 2008

Yttringsfrihet. (In Norwegian).

Ola Nordmann skrev:

Frame1

Beklager du startet ikke denne debatten men en annen om et beslektet tema og du burde skamme deg. Uanstt hva du mener om Det Norske Kongehus, engler og videoer så har ikke dine meninger noe å gjøre på en dansk avisside.




Hei,

vi lever da i den frie vestlige verden.

Og 'yttringsfrihet', det vil si, at alle har lov å si hva de mener, hvor de ønsker.

Og det er riktig at jeg tar opp problemene i kongehuset i Norge.

De synes jeg har blitt neglisjert å bli tatt opp, lenge nok, det uansvarlig ovenfor landet vårt.

Så det synes jeg ikke er noe å skamme seg over, at man tar opp de problemene.

Det er vel heller, at man oppfører seg ansvarlig, mener nå jeg.

Så det er vel heller du som burde skamme deg litt kanskje, som er motstander av å la folk benytte sin frihet til å ytre seg.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 13/07/2008 Kl. 22:14

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog





http://debat.bt.dk/index.php?id=1&view=single_post&cat_uid=3&conf_uid=7&thread_uid=13129&post_uid=383084&flag=quote

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter