Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 22. oktober 2008

Hvor mange som har lest bloggen, siden jeg fikk StatCounter i mai? Ca. 20.000. Regner med det må være det dobbelte totalt, med blogger som er slettet.




PS.

Så jeg får si takk til de faste leserne på bloggen.

Det er kanskje noen som har slått av cookies og, da tror jeg ikke de kommer med.

Men jeg får si takk til de som leser bloggen, for da er det i hvertfall noen som vet om hva som foregår, at rettighetene mine blir tullet med av politiet og myndighetene osv.

At jeg blir torturert, vil jeg si, av politiet, som nekter å fortelle meg hva det er, med den her 'mafian', som jeg har overhørt, at driver å forfølger meg osv.

Og at jeg blir tullet med, at omtrent alle myndigheter som finnes, i Norge og England.

Hvem det nå er som står bak det.

Uansett hvem det er som står bak det, om det er noe politi, eller om det er noe 'mafian', så har de uansett ikke noen respekt for en vanlig persons rettigheter.

Så da sier jeg takk igjen, til de som leser bloggen, for da er det ihvertfall noen som vet om hva som foregår da.

Så igjen takk for det!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter