Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 10. oktober 2008

Jeg prøver igjen på Hegnar Online. (In Norwegian).

Jeg skrev dette leserinnlegget på Aftonbladet, men da ble jeg sensurert:

'Stortinget har opptrådt uryddig, er min mening. Jeg skal oppsumere hva som har skjedd her, ettersom jeg har forstått det. - Først var det en grense, for hvor mye stortingsrepresentantene, kunne ringe for, i kvartalet. - Så ble denne grensen opphevet. (Fri telefon). - Så begynner Stortinget å undersøke, og kreve forklaring, fra de som ringer mest. Helt uakseptabelt, mener jeg. Stortinget burde ikke undersøke dette, for det har ikke vært noen brudd, på noen reger. Stortinget burde da heller innført nye regler, før de begynte å undersøke. Det er min mening.'.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/10/stortinget-har-opptrdt-uryddig-i-saera.html

Så jeg tror det er Stortinget, som har gjort feil her.

Det var jo inget regelbrudd, så da hadde ikke Stortinget noe med, hvem Khan ringte, og hvor mye hun ringte for.

Hvis det var problem med høye regniner, så skulle Stortinget innført en ny grense, fra en bestemt dato, sagt fra til alle representantene, og så håndhevet regelverket.

Jeg er enig med personen som skriver at verden har blitt gal, her er det snusk på Stortinget, mener jeg.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/article324213.ece

PS.

Her er det også en som skriver om noe av det samme, som jeg er inne på, at det kan være 'snusk', fra Stortinget:

Brudd på taushetsplikt?

Brudd på taushetsplikt?
Nå synes jeg det er bra og viktig for velgere og folk at man får vite om deres folkevalgte ringer spåtelefoner. Tenk om det er mange som holder på med dette... Vet vi for eksempel noe om spåkoner er for eller i mot EU? Ønsker spåkonene oljeboring i Lofoten? Vil de gi menn bedre rettigheter i barnefordelingssaker? Hva sier stjernene i dag om shortforbud eller redningspakke for den norske økonomien om det skulle bli nødvendig?
Her har i hvertfall Norsk Gallup en mulig feilkilde de bør sjekke.


På den andre siden; hvordan fikk media vite at Saera Khaan hadde for høy telefonregning, og at det var spåkoner involvert? Det må da være noen med innsyn og taushetsplikt som har lekket dette?
Slik jeg forstår det, er de som sitter på Stortinget ansatte, og derfor beskyttet av personvernet en arbeidstaker har.
Eller er de ikke?

Det er heller ikke stort værre å ringe en spåkone enn å be til gud flere ganger om dagen. Like hinsides.
Jeg mener Saera Khaan burde gå til arbeidsrettsak på bakgrunn av dette. Om utfallet er at hun taper saken, så skal vi kreve at alle kristne og andre troende må oppgi om de har ringt sjelesørgere, prester eller om de har bedt mye til Gud i det siste.

Verden er gal...
Yngling

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter