Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 1. oktober 2008

Mer fra spillegal-forumet. (In Norwegian).

Quote:
Originally Posted by Lodin
Hei Erik, hvem er egentlig Lena og hva har du gjort mot hu for å fortjene dette.

Wootles

Lodin

Jeg har ikke gjort noe i det hele tatt, som jeg kan skjønne, bortsett fra å skrive om det som har skjedd på jobb osv., på bloggen.

Men denne personen, 'Lena Marie Mørk Lier', det er en oppdiktet person, jeg har i hvertfall ikke hørt om denne personen før, og det navnet finnes ikke i telefonkatalogen osv.

Men personen er vel antagelig forstyrret eller noe, vil jeg tippe.

Eller at personen skal hevne seg, for noe jeg skriver om på blogg.

Jeg har anmeldt den bloggen til FBI, eller the internet crime complaint center, i USA, etter råd fra den amerikanske ambassaden i Oslo, siden det er på en amerikansk blogg, men de er litt trege.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er den anmeldelsen:

http://johncons-mirror.blogspot.com/...rnment_30.html




johncons
View Public Profile
Send a private message to johncons
Find More Posts by johncons
Add johncons to Your Contacts

Today, 20.44 #5953
johncons


Quote:
Originally Posted by Neocon
Kjenner'u Hagemann, den gærne tyskern på Bergeråsen som kjører en Geländewagen. Og Fred Jan ved barnehagen man han er dau.

Nei, jeg kjenner ikke de folka.

Men jeg husker faren min, på 80-tallet, han kjørte en Gelendewagen, eller en japansk kopi, opp av veien, og opp skråningen til der barnehagen ble bygget seinere, så når vi gikk til skolen, så prata de andre folka, om en gærning som hadde kjørt bil i skråningen.

Så kunne jeg forklare at det var bare fattern som hadde vært litt dum i fylla eller noe.

Men men.

Og også da onkelen min fikk gelendewagen, et par år før, så skulle fattern kjøre opp en bakke, på Sand, ved ei hytte som heter Birkebeiner-hytta, eller noe lignende.

Og det var om vinteren, så da begynte bilen å skli bakover og ned den bratte bakken igjen, med vårs søskenbarna og onkelen min osv., i bilen, men bilen sklei rett ned da, så det gikk greit.

Så selv om det er firehjulstrekk, så er det ikke sånn at man kan kjøre overalt.

Men det er vel bare sånn det er.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


#5954
johncons


Quote:
Originally Posted by Duke
Ja, jeg mener negerne og annet fargerike folk i f.eks USA var strålende fornøyde med rettighetene på midten av 1900-tallet.

Ikke så langt tilbake i tida da.

Jeg tenkte på i gamle dager, i Norge, før New World Order, og murens fall og mafia, eller hva det er.

Det er mulig at folk egentlig aldri har hatt rettigheter, men at vi har levd i en Matrix-verden, helt siden middelalderen, og middelalderen med andre ord, aldri har tatt slutt.

Det er mulig.

Men, det jeg vet, er at nå for tiden, så har i hvertfall folk noen rettigheter, man blir bare tulla med av politiet, som har null respekt for folks rettigheter.

Folk er ment å ha universale rettigheter.

Det betyr at folk har rettigheter, som gjelder overalt og alltid, uten tanke på ting som du nevner, som hudfarge osv.

Det skal ikke være noe hokus-pokus, det skal være veldig enkelt.

Men selv om det er veldig enkelt, så virker det som at politiet har problemer med å forstå dette med universale rettigheter.

Eller i hvertfall så later de som at de har det.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.spillegal.no/forum/showthread.php?p=419773&posted=1#post419773

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter