Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. oktober 2008

Ringte psykiatrien i Vestfold. (In Norwegian).

Nå ringte jeg Psykiatrien i Vestfold.

Og hun tyske psykologen, Silke Gjertvang, som hun het, hun som forfalsket journalen min, må jeg vel si.

Hun har sluttet der nå.

Og de hadde ingen forklaring på hvordan hun kunne ha kuttet ut ti år fra beskrivelsen om meg som person, av at jeg hadde jobbet som butikksjef i Rimi, og vært i infanteret og studert på universitet i England og at jeg er i HV.

Det hadde hun ikke skrevet om meg i jounalen, enda vi hadde hatt ti møter, eller noe.

Hun skrev også at jeg var 24 år, og ikke 34 år.

Enda hun visste godt at jeg hadde vært på universitet i England og jobbet som butikksjef i Rimi, etter ti møter, eller noe.

Så skrev hun ikke noe om dette.

For de psykologene, er ment å skrive om en persons bakgrunn.

Og hvis jeg har vært sjef i Rimi, så er det en resurs jeg har, sa de hos Psykiatrien i Vestfold.

Men Gjertvang, hun skrev bare at jeg hadde jobbet på Rimi, ved siden av skolen.

Så hun lot det se ut som, som at jeg hadde mye færre ressurser, enn det jeg egentlig hadde.

Så journalen må nok være en forfalskning, mener jeg.

Hun skrev også at jeg var 24 år, og ikke 34, som jeg var.

Har politiet fått tak i denne jounalen, og sagt at jeg var en person uten resurser, og brukt meg som noe 'target-guy', mot noe 'mafian', siden jeg var en nerd som bare hadde drevet med data. (Ifølge den forfalskede journalen).

Det kan man lure på, mener jeg.

Eller hva faen det er som foregår.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Og grunnen til at jeg gikk dit, var for å roe ned onkelen min, som var bekymret, og ikke trodde noe på, at jeg hadde fått noe sånne kriminelle, eller 'mafian', etter meg, i Oslo.

Bare for å ta med det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter