Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 6. desember 2008

Julekalender - luke 5. (In Norwegian).



Dagens tullebukk er Bill Gates.

Det er fordi at firmaet hans, Microsoft, har outsourcet driften av produktaktivering over telefon, til et tysk firma, Bertelsmann, som trykte propaganda for nazistene under krigen, og som nå for tiden bruker ulovlige ledelsesmetoder, (slik at medarbeiderne blir mer som slaver), på den skandinaviske produktaktiveringen, hvor jeg selv har jobbet, for et par år siden.

Så derfor blir Bill Gates dagens tullebukk.

PS.

Her er mer om dette:

http://www.scribd.com/groups/view/14830-arvato-services-ltd-s-microsoft-scandinavian-product-activation



Dagens julepurke er Siv Jensen.

Det er fordi at hun er leder i Fremskrittspartiet, som liksom skal være for vanlige folk.

Men hun er også medlem i Bilderberger-group, som er en organisasjon hvor eliten, fra næringsliv og politikk samles, og som av noen blir kallt en verdensregjering, som står for at eliten skal få fordeler, og ikke de vanlige folka, mener jeg er klart.

Så her er det noe som skurrer, mener jeg.

Så derfor blir Siv Jensen dagens julepurke.

PS.

Her er mer om dette:

http://www.vgb.no/8858/perma/91553

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter