Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. juli 2009

Dette her er etter min tippoldefar Anders Gjedde Nyholms bror, Didrik Gjedde Nyholm, som var internasjonal dommer i Haag, og skulle dømt om Grønland

grønland

http://www.antiqbook.com/boox/mainst/AUTOGRAPHS-3652.shtml

PS.

Her kan man se, at min tippoldefars bror, han var dansk, men han var ikke motstander av Norge, tror jeg.

Han var begeistret for Ibsen, kan man se her.

Så han hadde kanskje dømt for Norge, sånn at Grønland ble norsk.

Men, han døde, en eller to dager før rettsaken mellom Danmark og Norge, skulle dømmes i Haag.

Noe sånt.

Så ble det istedet en annen dansk dommer som skulle være med å dømme.

Og vi vet jo hvordan det endte.

Kan noen ha drept han her Didrik Gjedde Nyholm?

Noen i Danmark som ville at Danmark skulle beholde Grønland?

Var det derfor bestemor Ingeborg måtte flytte til Norge?

Dette er ihvertfall et mysterium, vil jeg nesten si.

Var det ikke litt rart at dommer Gjedde Nyholm, min tippoldefars bror, skulle dø, dagen før en av verdens viktigste rettsaker omtrent?

Ihvertfall en av de mest kjente og viktigste rettsaker i Nord-Europa og Norden vel.

Så min danske familie, de har også hatt innvirkning på Norges historie, kan man se her.

Og også min tippoldefar, Anders Gjedde Nyholm, for han var øverstkommanderende, for alle danske stridstyrker, på begynnelsen av 30-tallet.

Det var min nylig avdøde mormor, fra Nevlunghavn, Ingeborg Ribsskogs, morfar vel.

Jeg har hatt masse dokumenter, etter min tippoldefar, Anders Gjedde Nyholm, og hans bror Didrik Gjedde Nyholm, som var internasjonal dommer i Egypt og Haag.

Men bestemor Ingeborg, hun skulle plutselig ha tilbake alle de bildene av general Gjedde Nyholm og danskekongen osv., og alle brevene fra dommer Gjedde Nyholm, hvor han nok skrev om Egypt og Haag og slikt.

Så hvor de har blitt av nå, det vet jeg ikke.

Men de var mine, i noen år, på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter