Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 22. juli 2009

StatCounter: Noen søker på 'Højriis slott hvem er morderen 09', på Google. (In Norwegian)

morderen

http://www.google.no/search?hl=no&q=Højriis%20slott%20hvem%20er%20morderen%2009&btnG=Søk&meta=

PS.

Højriis Slott, det er altså der, som det sølvølkruset, fra 1700-tallet, (som har vært i den adelige Gjedde-familien), som jeg fikk av bestemor Ingeborg, til min 34-års dag, har stått.

Så her er det visst mord både her og der, i forbindelse med denne Gjedde-familien.

Så her lurer jeg på om dette betyr at det kan være noe lurings med det slottet og Gjedde-familien.

Hm.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribbskog

PS 2.

Det sølvølkruset, det er det som er på bildet, av bestemor Ingeborg, øverst til høyre, på bloggen.

PS 3.

Her kan man se at Højriis Slott, det er nok et skammens slott, vil jeg si, så her er det nok noe 'lurings', som har skjedd med denne kjente Gjedde-familien, når de bodde på dette slottet.

Jeg tørr ikke å gå helt god for disse Gjedde-ne, ihvertfall, som bodde på dette Højriis Slott, på Mors, og som min mormor, stammer fra, blant annet, på morssiden.

Så sånn er nok det.

Her er mer om dette:

højriis

http://www.dinside.no/785161/mord-og-spokelser-i-danske-slott

PS 4.

Legg merke til, at det står, i artikkelen i PS-et ovenfor, at Højriis Slott, ikke kan by på vakre antikviteter.

Nei, det er fordi at jeg fikk jo det sølvølkruset, fra 1700-tallet, i 34-års bursdaggave, og det var egentlig ganske fint, skal jeg være ærlig.

Og bestemor hadde jo også de to maleriene, som man også kan se på bildet, øverst til høyre på bloggen.

De maleriene har også hengt på Højriis.

Så grunnen til at det ikke er så mye fint på slottet Højriis, det er fordi at de fine tingene, de ligger blant annet i min bod, hos City SelfStorage, i Oslo, og de er også i arveoppgjøret etter min mormor.

Så sånn er det.

Bare noe jeg la merke til, da jeg leste nå.

Så sånn er det.

PS 5.

Her kan man se det, at det er nok iallefall ikke langt fra sannheten, at det har bodd hekser på Højriis:

hekser højriis

http://www.dinside.no/785161/mord-og-spokelser-i-danske-slott

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter