Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 30. august 2009

Nå skrudde jeg på kommentarer på bloggen igjen. Men noen ganger kan det ta litt tid, før kommentaren dukker opp, for de er ganske slitsomme å moderere

kommentarer

PS.

Grunnen til at det er slitsomt å moderere de, er at det virker som at det er organiserte angrep, mot meg, som blir skrevet som kommentarer på bloggen, for det er omtrent bare hat-kommentarer.

Og når man da får en e-post hver gang noen skriver en hat-kommentar, så kan det bli litt slitsomt etter noen måneder og år.

Men nå skrudde jeg av e-post varsling, så får jeg se hvordan det funker.

Det blir litt sånn å prøve seg frem, med noe av dette med bloggen, siden jeg ikke er vant til å skrive blogg, fra da jeg bodde i Oslo f.eks.

Men vi får se om jeg klarer å finne ut av noe som funker til slutt, når det gjelder kommentarer osv.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her kan man se at de haterne er årvåkne og følger med.

De er som ulver som er etter meg, vil jeg si.

Han Lodin f.eks., som skrev med en gang nå, han har jeg anmeldt tidligere til politiet i Oslo, for trakassering.

Men politiet gjør jo ikke noe, så han bare fortsetter som om ingenting har skjedd, uansett hvor mange ganger jeg anmelder han og sletter meldingene hans:

kommentarer nye

PS 3.

Man kan også se det, at Blogger ikke er så gode på dette med kommentarer.

Dette er alt jeg kan se av kommentarene, før jeg må godkjenne de.

Så jeg kan umulig vite hva jeg godkjenner.

Så Blogger er dårlige på kommentarer, vil jeg si.

Så det medfører også litt at jeg får litt ekstra problemer her, siden jeg ikke kan se hele kommentaren, før jeg må godkjenne den.

Og da kan ikke jeg se om vedkommende som skriver kommentar, går for langt når det gjelder personangrep, eller annet.

For jeg er, såvidt jeg vet, ansvarlig for alt som står på bloggen.

Også kommentarer.

Så skal jeg liksom måtte godkjenne en kommentar, før jeg ser hva det står.

Det må jo bare bli dumt.

Så da må jeg begynne å søke på bloggen da, etter at jeg har godkjent, for å finne ut hva det var, som personen egentlig skrev.

Men da må jeg nesten skrive opp hva bloggposten var, for det er jo over 6000 bloggposter på bloggen nå.

Så skjerpings til Blogger, på dette området.

Men de svarer meg ikke de heller, når jeg kontakter de, så det er ikke noe jeg kan gjøre for å forklare de om dette problemet heller.

Så sånn er det.

PS 4.

Så jeg lurer på om jeg skal ha det sånn, at folk må være medlem av bloggen.

På samme måte som at man må være medlem av debattforum osv.

For da, så får jeg bedre kontroll.

Da holder det at jeg sletter en bruker en gang, istedet for at jeg må slette alt oppgulpet og hatet deres, flere ganger hver dag.

Så det hadde nok vært en enklere løsning, at man måtte vært registrert som medlem av bloggen.

Men jeg må lære meg mer hva det vil si, og hvordan man registrerer medlemmer osv.

Så vi får se om jeg klarer å få ordnet det.

Vi får se.

PS 5.

Her kan man se at det ikke er Blogger, som er dårlige på kommentarer, det er Google Chrome, som ikke klarer å vise kommentarene, så jeg måtte gjøre det fra Internet Explorer.

Det er kanskje rart at Google Chrome ikke klarer det, siden både Chrome og Blogger, er eiet av Google, men det er kanskje noe de klarer å fikse på i senere versjoner.

Vi får se.

Her kan man ihvertfall se at Internet Explorer fikser dette, så jeg får nok bruke det eller Opera eller Firefox, for å moderere kommentarer.

Vi får se:

google chrome

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter