Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 9. oktober 2009

Her kommer 'Dagens grøss'. Og dette er noe jeg kom på, som jeg har sett på StatCounter, at Jon Bekkevoll, som pleide å være min regionsjef i Rimi..

binders

PS.

Den samme Jon Bekkevoll, som var min regionsjef, da jeg var butikksjef, på Rimi Nylænde, på Lambertseter, da det var ransbølge der, og som var ganske brysk mot meg, omtrent alltid.

Den samme Bekkevoll, er visst nå regionsjef i Binders(!), (som jeg først så på StatCounter, på hva folk søkte om på Google, men kom på nå da, ettersom jeg skrev til Statsadvokaten i Hedmark og Oppland, om Bekkevoll).

Og hva er spesielt med Binders?

Jo, her kommer 'Dagens grøss'.

Binders het tidligere Tybring-Gjedde, og Gjedde-delen av det navnet, det er ingen ringere enn 'de falske Gjeddene', som jeg har skrevet om på bloggen, hvis jeg ikke tar helt feil.

Og det mener jeg at jeg ikke gjør, for en som heter Bartholdy, ved Rigsarkivet i Danmark, han har skrevet det, at den danske adelslekten Gjedde er utdødd.

Så sånn er det.

Så her er det noe link, mellom problemene i Rimi og 'de falske Gjeddene', som nok antagelig er i Malteserordenen, siden mormora mi, (barnebarn av den kjente danske general Anders Gjedde Nyholm), nok var i Malteserordenen, hun pratet ihvertfall lurt om hvordan Danebrog falt ned fra himmelen og ble Danmarks flagg, og det var i baltikum, da Danmark samarbeidet med Malteserordenen, om å vinne et slag mot noen finner eller baltere eller russere da, og hvis man ser på Malteserorden-flagget, øverst på skjermen, så ser man det, at det ser nesten helt likt ut, som det danske flagget, så det var nok et Malteserorden-flagg, som falt ned fra fjellet.

Så Malteserordenen kriget kanskje oppå fjellet da, mens danskekongen stod under og så på.

Eller om de gjemte seg på fjellet.

Hvem vet.

Men det er tydelig, eller ihvertfall ganske sannsynlig, at Danmark nok må ha vært under kontroll av denne ordenen, vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter