Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. oktober 2009

Jeg skrev litt på Dagbladets kommentarsystem, om hvorfor det er så stort engasjement, rundt Israel/Palestina-konflikten

Erik Ribsskog sa, 28 minutter siden:
RE: Man kan nå lure... Valgt innlegg
Jeg tror det kan være fordi at jødene finnes over hele verden, og har lobbyer og makt i presse og hollywood etc., så de er flinke til å tale sin sak da.

Til forskjell fra land som f.eks. Rwanda, som ikke har så etablerte nettverk i Vesten.

Mvh.

Erik Ribsskog


Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle
0
anbefalinger
Bra!

Erik Ribsskog sa, 2 minutter siden:
RE: Man kan nå lure...
Altså,

jødene er jo ikke bare i Israel, de er også i Vesten.

Så jødene har makt i Vesten, selv om de ikke er fra Vesten, for de har rike pengefamilier, som Rockefeller og Rotchilds, og sterke lobbyer, i USA og andre land.

Og det er vel nesten fare for at jødene, eller sionistene, blir så sterke, at de tar over hele Vesten, selv om de ikke er fra Vesten, siden de har disse 12 familiene som er så rike og har Bilderberg-group, osv.

Så derfor, så vil vel de i Vesten, som ikke støtter New World Order/Bilderberg/'jødene', i Vesten.

De vil vel da kanskje ta palestinernes parti, for å kjempe mot denne 'jødiske verdenskonspirasjonen' da, som den noen ganger blirt kalt i pressen osv., eller 'New World Order', da.

Så derfor er Palestina-Israel konflikten nesten som en krig i Vesten også.

At det er en usynlig krig i Vesten, (for eller mot 'den jødiske verdenskonspirasjoen'/New World Order), som vi kan finne igjen, i at man støtter enten Israel eller Palestina da, ettersom man er for eller imot New World Order.

Så det er sånn at man kan finne igjen en usynlig krig i Vesten, i Palestina-konflikten også, som jo er en åpen og synlig konflikt, så da kan man kjempe åpent der, for krigskonfliktene er vel noe av det eneste av denne krigen for eller imot New World Order/'den jødiske verdenskonspirasjon', som kommer fra til overflaten i pressen osv., så blir dette et av de få stedene man kan legitimt ta for seg, siden dette er i pressen.

Så derfor er kanskje engasjementet rundt dette så stort, både fra Palestina og Israel-tilhengerne, fordi for eller imot 'Verdens-sionismen'/New World Order/'den jødiske verdenskonspirasjon', det er egentlig en krig som foregår over hele verden, men mer i det skjulte ofte, enn i Palestina.

Mvh.

Erik Ribsskog


Erik Ribsskog sa, få sekunder siden:
RE: Man kan nå lure...
Så kan man lure, hva er agendaen til denne 'jødiske verdenskonspirasjonen'/New World Order.

Jo, det er at 'jødene'/sionistene, de vil 'rule the world'.

Og jeg gikk på Svelvik Ungdomsskole, og der forklarte Fru Ness, i samfunsfag, at noen i USA, ville at alle i verden, skulle ha mørkt hår og litt grålig, hvit hud.

Så derfor, så har verdenssionistene, de har krig mot alle folkeslag, som ikke har mørkt hår og hvit hud.

F.eks. de nordiske, afrikanere, palestinere osv.

Krig mot de som ikke er semitter da.

(Jeg vet ikke om palestinere er semitter, men kanskje de behandler muslimske semitter dårligere da, og at det er derfor at det er krig).

Derfor gjorde 'ingen' noe under hurrican Katarina, fordi ofrene i New Orleans, for det meste var afrikanere, som er uønsket av New World Order, som vil ha kontroll, og det klarer de best, hvis de fleste mennesker er 'jøder' da, med mørkt hår og hvit/grå hud, så da passer afrikenere dårlig inn, pga. hudfargen.

Og se på problemene i Afrika, som passerer umerket i pressen nesten, med krig, systematiske voldtekter, avkapping av armer og bein og diverse folkemord og Aids, som muligens spres gjennom malari-vaksine, var det vel, leste jeg, i regi av FN osv., sionismen og New World Orders redskap.

Og vi nordiske, vi passer dårlig inn pga, hårfargen da.

Derfor har vi blondinne-vitser, og derfor tjener blonde damer, i gjennomsnitt £4000, mindre, i året, enn brunetter, i England.

En av sionismens fedre, Moses Hess, sa at hele historien har vært en krig, mellom semitter og ariere og at semitter (dvs. blant annet jøder), er den overlegne rase.

Så sionistene kan ha arrangert 2. verdenskrig, f.eks., for å f.eks. få makt i Norden, Norge skulle jo etter 2. verdenskrig, bli det nye Jerusalem, i følge Håkon Lie, var det vel, og Jens Chr. Hauge, jobba jo også for visse krefter i USA, sa Lie da.

Så da fikk sionistene makten i Norge, etter 2. verdenskrig, fra de nordiske.

Og vi har feminisme, kommunisme, industrialisme, masse opp gjennom historien, som har svekket de nordiske, i Norge.

En ting av gangen, så ingen skal skjønne noe.

Dette mener jeg er det som de betegner som 'den jødiske verdenskonspirasjonen', i pressen, noen ganger, betyr.

Men inger tørr si dette åpent, for etterettning og slikt, er også mye styrt av sionismen.

Se på CIA og USA, hvor mektige er ikke de, og de er mye i sionismen og den mektige jødiske lobbyen der sine hender.

Så det er mye rart.

Mvh.

Erik Ribsskog


http://www.dagbladet.no/2009/10/04/nyheter/israel/utenriks/palestina/politikk/8421514/?commentId=3443117#comment_3443117

PS.

Og videre, seinere i diskusjonen:

bagateller

http://www.dagbladet.no/2009/10/04/nyheter/israel/utenriks/palestina/politikk/8421514/?commentId=3443537#comment_3443537

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter