Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. oktober 2009

Nettavisen skriver at den iranske presidenten egentlig er av jødisk familiebakgrunn

atombombe

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2721966.ece

PS.

Dette passer med mye johncons-blogg ting.

Tre-fire ting som jeg kommer på i farten.

Det første er at atombomba ikke eksisterer, men at det er et 'New World Order' (les: 'jødisk'/sionistisk)-plott, og at når disse statene som er utenfor New World Order, når de begynner å prate om å lage atombomber osv., da har egentlig allerede New World Order fått kontrollen.

Jeg er også litt skeptisk til atomkraftverk. Det er jo omtrent bare Norge og Danmark som ikke har disse, så man skjønner at New World Order har god kontroll, i Vesten og Verden, hvis det er slik.

Mer da.

Det var noe mer dette passet med og, som jeg huska istad.

Hm.

Ja, det her får kanskje være nok, så et varsko om at atombomben antagelig ikke eksisterer.

Jo, da støtter dette også litt opp om mine teorier rundt 11. september, synes jeg, som jeg har skrevet om på bloggen tidligere.

Noen fikk jo inn en 'fulltreffer' på Pentagon, (som jeg lurer på om styrte disse flyene som kræsjet inn i WTC).

(Kan det ha vært britene, var det derfor Blair måtte bli Bush's 'puddel', etter 11. september?).

Hvem vet.

Eller det var vel kanskje noen interne amerikanske greier, jeg har lest at det egentlig er en slags krig mellom FBI og CIA, for eksempel, i noe norsk ukeblad eller avis.

Så sånn var det.

Hm.

Jo, at det som traff Pentagon, (som jeg så på video, på nettet, at nok var en rakett og ikke et pasasjerfly).

Om et jagerfly fikk inn en fulltreffer med en atomrakett på Pentagon, for å hevne WTC-bombingene, og at dette jagerflyet var det som falt ned, og styrtet, og ikke det sagnomsuste passasjerflyet, hvor passasjerene ble sagt å være helter.

Neida, her har det jo vært spørsmål rundt disse opptakene fra mobiler osv., om at disse ikke kunne vært tatt ombord i et fly.

Og vi husker jo at alle fly måtte stå på bakken, i mange dager etter 11. september.

Og det har vært ryktet om, at flypassasjerer ble likvidert.

Så da får jeg det til å bli dette:

Det passasjerflyet som liksom styrtet, disse passasjerene landet sikkert, men ble drept av myndighetene, og før de ble drept, så måtte de ringe falske mobilsamtaler.

Et New World Order-plott for å dekke over dette jagerflyet da, som falt ned, og ble omtalt som det fjerde flyet som ble kapret.

Dette får jeg til å passe bedre, enn den offisielle versjonen.

For jeg så med mine egne øyne, det video-opptaket av det som traff Pentagon, og det var en rakett og ikke et fly, vil jeg si.

Jeg skal se om det opptaket finnes på YouTube, eller noe.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Ja, flaks for meg, (sånn at jeg kanskje slipper å bli kalt 'Gale-Mathias', siden jeg skriver om dette), så var det sånn, at en kjent amerikansk general, Albert N. Stubblebind III, også har gått ut i media, og forklart det, at det ikke var et fly, som traff Pentagon, (bl.a. siden at Pentagon-bygget ikke hadde merker etter vinger).

Dette er en general, som er pensjonert nå, men som i 2001, var øverste ansvarlige, for all amerikansk militær-etterettning, kan det virke som.

Og han har lang trening, i å granske fotografier, og han har sett på fotografier, av det som traff Pentagon, og han sier, (som jeg gjør, etter å ha sett en video på TV og internett osv, av da raketten/flyet traff Pentagon), at han er sikker på at dette ikke var et fly.

Her er mer om dette, (i en video med engelsk tale og tysk tekst, som var den eneste versjonen av dette intervjuet jeg klarte å finne, men. Men men):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter