Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. november 2009

Jeg sendte en ny e-post til Knut Hauge, som var en kollega på OBS Triaden, og som tegner Mille i Pondus




Google Mail - OBS Triaden og LO-møte, i 1991










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




OBS Triaden og LO-møte, i 1991











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Nov 5, 2009 at 12:19 AM




To:
"Knut A.G. Hauge" <kagh@kagh.no>






Hei,

stemmer det.

Jeg driver å lager tegneserier fra livet mitt nå, men jeg er ikke så flink til å tegne dessverre, du kan jo se hva du synes, hvis du gidder?


En gang jeg var i England, sommeren 1989, så traff jeg ei trønder-dame, som jeg måtte anmelde for voldtekt nå faktisk, som jeg kjente da jeg bodde på Abildsø, før jeg flytte til Furuset, (hos halvbroren min og dem), der jeg bodde da jeg jobba på OBS Triaden.


Hun trønder-dama flytta til Oslo, seinere, og da traff jeg henne tilfeldig, og hun sa at hun leste Pondus noen ganger, men Rocky likte hun ikke, men hun likte Mille.

Og da sa at jeg kjente deg, så spurte jeg om hun ville at jeg skulle hilse deg fra en fan, men da sa hun nei.


Skjønn det den som kan.

Så du har en fan fra Trøndelag som heter Siri Rognli Olsen, hvis du ikke visste det.

Jeg trodde du og Lene jobba like lenge på OBS Triaden?


Jeg mener du var med på LO-møtet, og at det var du og Lene som arrangerte det, dere var jo som et ektepar, sånn som jeg husker det, så jeg synes det er rart at du ikke husker Rælingen, hvor kona di bodde.


Men men.

Ja, jeg var med på slalomtur, du skulle ha med meg og stå ned bakken i Storefjell, var det vel, to ganger, men jeg syntes det holdt med en gang, for jeg hadde ikke lært å bremse osv., så jeg tryna en del ganger, og sleit med å stoppe i målområdet osv.


Men men.

Har du hørt noe fra de andre som jobba på OBS da?

Var du på CC Storkjøp og handla og, når dere bodde i Drammen?

Var dere hos faren min og Haldis og kjøpte vannseng, (sorry hvis det er frekt å spørre om, men det var ikke min ide at de skulle selge vannsenger).


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er tegneserie fra Rimi Kaldbakken:



Jeg har mange andre tegneserier og, som jeg har lagd i paint da, (men jeg kan ikke tegne dessverre) :)

Du kan jo se på det hvis du har tid:



PS 2.

Her er til min arbeidssak mot Bertelsmann/Microsoft, (og at de behandler medarbeiderne sine som hunder):





2009/11/4 Knut A.G. Hauge <kagh@kagh.no>

Hei der



Jøss, jøss og jøss. Sist vi maila jobba du på Kaldbakken, og det var det jeg har tenkt om deg etterpå. Der ser du. Har ikke vært så mye på Kaldbakken siden jeg flytta fra Grorud, men har fortsatt et nært forhold til Groruddalen. Ja, jeg lever på grensen for tiden, er i Norge hver dag og Sverige fra hver ettermiddag.



Jeg må innrømme at det er mye jeg har glemt i løpet av livet, og en del av det du spør etter husker jeg ikke. Møtene som Lene arrangerte var jeg enten ikke med på, eller så var det etter at jeg slutta på Obs eller etter at vi flytta fra hverandre. Hun traff sin mann omtrent på den tiden også. Men jeg har sendt henne spørsmålene og spurt om hun husker det. Utover det aaaner jeg dessverre ikke, jeg ble aldri med i fagorganisasjonen da og var heller aldri på noen møter. Ble først med i slikt mange år senere.








Og hva var det du sa, da du ringte å vekte meg, da vi skulle på slalomtur, til Storefjell, som du og Lene organiserte, at du skulle drepe meg hvis jeg ikke stod opp, var det seriøst eller?




Sa jeg virkelig det? Oj, da må jeg i ettertid beklage på det sterkeste. Det høres ut som noe av det mer teite jeg må ha sagt på den tiden. Men var ikke du med på turen a?



Jeg husker ikke så godt Rælingen, men jeg husker veldig godt at du hadde jobba på CC. For den butikken hadde jeg et forhold til da jeg bodde i Drammen.



Knut



----------------------------------

Knut A.G. Hauge

kagh@kagh.no

www.kagh.no

----------------------------------











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter