Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. november 2009

Nå skjønner jeg det. Søstra mi er som Ku Klux Klan

Søstra mi er vel også Malteserorden da.

Hm.

Så at hun er sammen med afrikanere, det er fordi hun ser på de som slaver, som en farmer i Sørstatene, under slavetiden, i USA?

Hm.

Jeg tror jeg kan være inne på noe nå.

Jeg får tenke mer på det her.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og jeg synes også at dette passer for hvordan søstra mi oppfører seg mot sønnen sin, (selv om dette vel ikke egentlig er min business. Selv om det første søstra mi gjorde, da hu kom hjem fra sykehuset, (til Ungbo, på Ellingsrudåsen), sammen med Christell, var å gi meg ungen sin, (Daniell), så jeg måtte holde han, når han var et par dager gammel, eller noe.

Enda jeg ikke visste noen ting om unger, så bare gir hu meg Daniell, som jeg må holde da, enda jeg kunne jo fått sjokk, og mista han.

Så hva det var om, det skjønner jeg ikke).

Men men.

Men jeg synes at søstra mi behandler han Daniell litt dårlig noen ganger, og skriker til han, istedet for å prate med han da, enda han er enebarn.

Så det kan kanskje passe med at Pia er som Ku Klux Klan.

Hvem vet.

Bare noe jeg kom på.

PS 2.

Daniel har visst begynt med boksing nå:

daniel boksing

http://www.boksing.no/t2.asp?p=48248&x=1&a=240379

PS 3.

Daniell ble født i 1995, mener jeg det må ha vært.

Så han er tenåring nå da.

Jeg husker at søstra mi ville at han skulle spille ishockey og.

Da jeg bodde i Oslo, så i 2002 eller noe, kanskje.

Men da fortalte jeg han, at ishockey var en sånn 'tøffing-sport'.

Og da ble han litt redd, så jeg.

Så Daniel er nok mer en rolig kar, tror jeg.

Men søstra mi vil ikke at han skal ha data og sånn.

Men hu vil at han skal drive med masse sånne tøffe ting da, av en eller annen grunn, som hu ikke forklarte nærmere.

Men men.

PS 4.

Daniel er sønn av søstra mi og Keyton, fra Somalia da.

Så han ser ganske afrikansk ut.

Men han oppfører seg ganske norsk, synes jeg.

Søstra mi og venninna Siv, de besøkte meg i Sunderland, jula 2004.

Og da hadde de med sønnene sine.

Så de lånte PC-en min hele tida, (for mødrene dems foreslo det da), på rommet mitt, så jeg bare satt i stua, og prata med de andre studentene som var hjemme i juleferien, og søstra mi og Siv da.

Men men.

Men jeg har ikke sett dem etter det.

(Og søstra mi ville jo ikke være venn med meg på Facebook, så da skjønte jeg at det var noe som har foregått, så er det vel ikke så lurt av meg, å ha noe med henne å gjøre, så hun har jeg kutta ut).

Jeg har lovt Daniel at jeg skulle kjøpe Mp3-spiller, i julegave, (for mange år siden), men det har jeg ikke fått gjort, for jeg har vært så stressa med det her at jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', og den arbeidssaken mot Microsoft, og at jeg blir tulla med av myndighetene, osv.

Så sånn er det.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter