Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 19. januar 2010

I dag så kjøpte jeg en sånn vifte, til å ha under laptopen, fra 2005. Så kanskje den ikke går ned ti ganger om dagen, som den omtrent pleier å gjøre



PS.

Og landlord George, han møtte ikke opp som vanlig.

Jeg skulle betale £450, som jeg hadde her, klokka 15, men han dukka ikke opp.

For fjerde gang, eller noe.

Så jeg lurer på det, er det noe 'mob' som tuller med meg, og prøver å simulere hvordan det var, da jeg bodde på Bergeråsen.

Og at han George prøver å herme etter faren min?

Det her er jo helt latterlig.

Noe som skal dømme meg, og simulerer en situasjon, som var på 80-tallet, for snart 30 år sida.

Dette er jo en skammens situasjon for en gjennomkorrupt og råtten verden.

Norge er ikke ordentlig land, Norge er et lekeland.

Det er liksom sånn at man får lyst til å grine, over å komme fra et så latterlig land som Norge.

Det er ingen som har rett til å dømme andre, (annet enn en dommer i en rettferdig rettsak), og det er ingen som har rett til å leke med andres liv.

Så her er det 'fislefitteri' fra ihvertfall Norge og England, mener jeg.

Så det er en skammens verden vi lever i, mener jeg.

Så sånn er nok det.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter