Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 14. januar 2010

Jeg kontakta ei i Dørumsgaard-slekten, som bor i Svelik, om min oldemor, fra Skedsmo, som het Helga Dørumsgaard






Hei,




Erik Ribsskog 14. januar kl. 11:07

jeg kontakter deg jeg, siden du bor i Svelvik, og vi er i slekt, som jeg skreiv til deg før.


Du kjenner også kona til fetteren min, Tommy Olsen, fra Berger, som bor i Fredrikstad, så jeg, som heter Ellen, mener jeg, at jeg så på Facebook.

Jeg fant ut at min morfar Johannes Ribsskog sin mor, het Helga Ribsskog født Dørumsgaard.


Og begge foreldrene til Johannes var lærere på Asak skole, mener jeg det het, ute ved Leirsund, tror jeg det heter der, i Skedsmo.

Jeg mener at hun Helga var søster til Asbjørn Dørumsgaard.

Og min mormor, som var danskfødt, Ingeborg Ribsskog, hun nevnte det, at hun Helga Dørumsgaard, hadde skrevet noen kjente dikt, om han faren til morfaren min.


Johan Ribsskog het han faren til morfaren min.

Han var fra Trøndelag, Flatanger, og lengta visst nordover da.

Og det hadde hu kona hans, Helga Dørumsgaard skrevet dikt om da.

Som mormora mi viste meg, for en god del år sida vel.


På 90-tallet kanskje.

Men min familie i Larvik, som er innflyttere der, de vil ikke sende meg noen av tingene mine.

Så prøver jeg å få tak i det diktet da, som oldemora mi skreiv om oldefaren min.


For jeg driver med slektsforskning og sånn, og skriver om familien min, på en blogg, for det er så mange artige og spesielle filurer, i familien min, og adelig og baroner og sånn.

Og jeg har jo i Oslo, at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.


Så derfor skriver jeg på blogg da.

Så da hadde jeg håpa at du kanskje kunne hjelpe meg å finne ut mer nå, siden jeg fant navnet på hu oldemora mi endelig, det var Helga Dørumsgaard, fant jeg i kirkeboka for Skedsmo, som var på nettet.


Håper spent på svar!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter