Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 23. februar 2010

56% av leserene mente at Oslopolitiet ventet for lenge, da de ventet tolv dager med å starte å lete etter en savnet dame ved navn Fazia. Skjerpings!

ventet for lenge

PS.

Det var ikke så mange som stemte denne gangen som vanlig.

Kanskje norske folk ikke bryr seg, siden det var en utenlandsk dame?

Kanskje folk er redde for å stemme, for de trodde at muslimene skulle bli sinna?

Kanskje norske folk har så mye problemer at de ikke har tid til å tenke på andre folks problemer.

Hvem vet, men det var litt snodig, syntes jeg, at så få stemte.

Men utlendinger har jo ikke vært så lenge i Norge, lenger enn siden 70-tallet vel.

Så det er vel forståelig, hvis norske folk bryr seg mest om andre norske.

Men, jeg synes det er bekymringsverdig, hvis politiet i Norge, ikke bryr seg om rettighetene til innvandrerkvinner, som jeg synes det minner litt om her.

Alle norske statsborgere, skal ha samme rettigheter, ifølge Grunnloven og Norges lover osv., så her er det noe som skurrer, mener jeg at det kan se ut som.

Og det mener visst leserne av bloggen og.

Av de som brydde seg nok til å stemme.

Så sånn er det.

Så det blir spennende å se om det er mulig å finne ut hva dette tullet fra politiet skyldes.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter