Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. juli 2010

Jeg lurer nå på, om min tipptippoldemor, Maren Gjedde, muligens var etter Ove Gjedde, likevel, (og ikke var noen 'falsk Gjedde')




Gmail - Fortsatt sikker på at Gjedde er utdødd?










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Fortsatt sikker på at Gjedde er utdødd?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jul 2, 2010 at 1:25 AM




To:
"Nils G. Bartholdy" <ngb@ra.sa.dk>






Hei,

nå driver jeg på med slektsforskinga mi.

Og jeg finner at min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, sin bror, (som jeg muligens er oppkalt etter), Erik Anker Heegaard, sin enke, Unse Marie Trock-Jansen:



Hun er jo direkte etterkommer etter folk som Karl den Store, Hardeknut, Blåtann, bysantinske keisere, Valdemar sejer, osv., osv.


Og også direkte etter Gange-Rolf.

Og hennes ektemann var min grandonkel, (Erik) Anker Heegaard.

Og han var storebror av min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard.


Og deres oldemor, hun het Maren Gjedde.

Og deres tante, det var Magna Nyholm, som ble gift med Holger baron Adeler.

Også sier du til meg, at den adelige Gjedde-slekt er utdødd.


Og det var uradel.

Men den Gjedde-slekten må da ha vært adelig, når så fine folk, som Holger baron Adeler og min grandtante Unse Marie Trock-Hansen, gifter seg med folk fra denne Gjedde-familien.


Er du fortsatt sikker på at denne Gjedde uradel-slekten er utdødd?

Altså, kan man være sikker på at min tipptippoldemor, Maren Gjedde, ikke var fra den 'fine' Gjedde-slekt, etter Ove Gjedde, adelig fra dansk Skåne?


På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter