Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 12. oktober 2010

Odin og Frøya, (og meg)

Så Odin er altså min tipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptippoldefar da, kom jeg frem til nå, da jeg telte på lista, fra MyHeritage.

Og Frøya, (aka. Freia vel), er da, (hvis det stemmer at hun var Odins kone), min tipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptipptippoldemor.

Ikke dårlig.

Senere skal jeg finne ut hvor mange tipp, som Karl den Store er, i forhold til meg.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg tror det faktisk må være broren min Axel (Thomassen), som har arvet mest etter Frøya, av oss tre søsknene.

For Frøya, hun var visst av vanene, som jeg tror var det folkeslaget som var i Norden, (finnene?), før æsene, (Odin og de), dukket opp da, og som jeg tror hadde lyseblondt hår da mye, sånn som Axel.

For Axel er også veldig pen og kjekk, så jeg tror nok ganske sikkert, at det er Axel, (av oss tre søsknene), som har arvet mye etter Frøya.

Mens jeg selv nok kanskje har har arvet mest etter Odin da.

Kanskje noe sånt.

Mens vår søster Pia (Charlotte Ribsskog), hun har nok arvet mest etter Loke, tror jeg nok.

Noe sånt.

Så jeg skal se om jeg klarer å finne noen bilder, som forklarer mer om dette.

Vi får se om jeg klarer det.

Vi får se.

PS 2.

Her er et bilde, fra bestemor Ingeborg sitt hus, i Nevlunghavn, fra sommeren 2003.

(Som bestemor Ingeborg sendte meg i 2005, da jeg bodde i Walton vel).

Jeg, (som da var veldig tynn, synes jeg), har på meg blå skjorte.

Axel har på seg rød t-skjorte.

(Og han har også en finsk venn, på bildet, nemlig Risto Ingebrigtsen, vår onkel Martin sin daværende stesønn, som senere har flyttet med moren sin, Grete Ingebrigtsen, tilbake til Askim, fra Kvelde i Lågendalen, utafor Larvik.

Så sånn var det).

Her er mer om dette:

axel og risto

PS 3.

Her er mer om dette:

frøya axel

http://no.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%B8ya_(gudinne)

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter