Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. november 2010

Jeg sendte en ny e-post til Ambassaden i London




Gmail - Bestilling av pass










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Bestilling av pass











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Nov 1, 2010 at 6:15 PM




To:
emb.london@mfa.no






Hei,

jeg klarte visst å miste passet mitt(!), en dag jeg var ute på byen og tok noen halvlitere, her i Liverpool, i våres, var det vel.

(Som jeg såvidt skrev om til hun Ambassaderåd Sommerstad vel, når hun sendte meg tilbake den arbeidssaken min, mot Bertelsmann Arvato Microsoft Scandinavian Product Activation, som jeg har vært i møte, i lobbyen hos dere i ambassaden i London om, i 2006, var det vel).


Og nå har jeg begynt netthandel, www.godtebutikken.net, og har søkt om forretningskonto, fra RBS.

Men da må jeg visst ha pass, som legitimasjon.


Det koster £45, stod det, på deres hjemmeside.

Jeg må vel nesten ta meg råd til det, selv om jeg er arbeidsledig.

Passene koster vel mye mer i Norge, hvis jeg husker riktig, så da har kanskje til og med jeg råd til nytt pass.


Jeg må vel ta National Express, ned til London, for toget for dyrt for meg.

Jeg har ikke fått meg noe jobb igjen, (annet enn som selvstendig næringsdrivende), etter at jeg jobbet for Arvato.


Men men.

Men, må jeg bestille time da?

Jeg får noen penger, fra Employment Zones, på tirsdag i neste uke, så da kan jeg kanskje dra ned til London.


Men da må dere nesten sende det passet til konsulatet her i Liverpool, siden jeg synes det er ganske dyrt, for meg, som er arbeidsledig, å dra ned til London hele tiden.

Men men.


Bare for å si fra at jeg nok dukker opp der med de to skjemaene, på hjemmesiden deres, men uten gammelt pass, siden jeg nok tok en halvliter eller to for mye her på byen, i Liverpool, for noen måneder siden.


Men men, beklager dette!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter