Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 22. desember 2010

Det her er han som det første huset til brant ned, og det andre huset til falt i elva, i Flatanger, som vel Margrethe Augestad poengterte, på Arvato

hus i elva

http://nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7433384

PS.

Han Kjell-Arild Ribsskog, han viste seg å være min mor, Karen Ribsskog, sin tremenning:

min mors tremenning

http://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1000442

PS 2.

Jeg skrev en kommentar, under denne artikkelen, på NRK sin side, for Hedmark/Oppland:










En reddende engel


Kjell-Arild Ribsskog (Foto: Knut Sveen/NRK)


Bussjåfør Kjell-Arild Ribsskog parkerte bussen etter endt arbeidsdag og kjørte en forfrossen kineser til transittmottaket påæHaslemoen i sin egen bil. Ingen andre kunne hjelpe.

Foto: Knut Sveen/NRK


En asylsøker fra Kina kan takke en hjelpsom bussjåfør for at han kom seg til transittmottaket på Haslemoen i vinterkulda sent lørdag kveld.



Publisert 21.12.2010 11:25.



Shireli Normm, kineser som bor på transittmottaket, hadde vært i Oslo for å hente tingene sine, og tok toget til Hamar. Toget var forsinket, og det forplantet seg.


Siste buss


Han tok bussen videre til Elverum, men der stopppet turen. Siste buss fra Elverum til Haslemoen en kald lørdagskveld før jul, hadde nemlig gått.



Heldig for ham at det var Kjell-Arild Ribsskog som kjørte ekspressbussen mellom Gjøvik og Elverum denne kvelden.


– Jeg er forbannet over de holdningene jeg møtte denne kvelden, sier den blide bussjåføren da vi besøker ham hjemme i Gaupen.



Han står i døra med varm pulverkaffe i den ene hånda og en rullings i den andre. Skolebarnkjøring denne dagen, og formiddagspause. Den gule bussen fra Hedmark Trafikk står på tunet.


– Vi går inn og setter oss, sier den engasjerte sjåføren på sin plass bak rattet.


Vi lar ham tømme seg.


Ikke mitt bord


– Da vi kom til Elverum, hadde siste buss til Flisa gått for kvelden. Mannen kunne ikke ett ord norsk og hadde svært begrensede engelskkunnskaper. Han bar på en ryggsekk og en plastpose, og sto der fullstendig overlatt til seg selv.



Ribsskog hadde nok en tur-retur Elverum-Gjøvik, og ringte politiet.


– De lovet å ta kontakt med mottaket på Haslemoen. Jeg slo meg til ro med det, klappet ham på skuldra, og sa at hvis han ikke hadde fått hjelp når jeg kom tilbake, skulle jeg hjelpe ham hvis han fortsatt sto der. Og der sto han, hutra og frøs.



Ikke husrom


Ribsskog ringte politiet igjen. De hadde vært i kontakt med mottaket, men hadde fått til svar at de ikke har noe ansvar for beboere som er ute på reise.



– Da må jeg innrømme at gamle Ribsskog ble en smule forbannet.



(Artikkelen fortsetter under bildet.)




Kjell-Arild Ribsskog. (Foto: Knut Sveen/NRK)


- Jeg må innrømme at gamle Ribsskog ble en smule forbannet.

Foto: Knut Sveen/NRK



Selv om det ikke er en politioppgave, mener han at de godt kunne ha hjulpet den fortvilte asylsøkeren denne lørdagskvelden.


– Politiet hadde vært på skysstasjonen med en patrulje, men de hadde jo bare en patrulje, så de kunne jo ikke hjelpe stakkar'n som gikk ute og frøs. Om de ikke hadde kjørt ham til Haslemoen, kunne de ha gitt ham overnatting, i hvert fall.



Provosert


Ribsskog har gitt opp å få politi og mottak til å hjelpe kineseren. Han parkerer bussen etter siste tur fra Gjøvik til Elverum, og kjører den forfrosne mannen til mottaket på Haslemoen.


– Det går ikke an å fraskrive seg et slikt ansvar. Vi har tatt imot asylsøkere, og da må vi ta vare på dem, også. Hadde vedkommende kastet en murstein gjennom et gullsmedvindu i Elverum, hadde han blitt «tatt vare på». Men en som gjør så godt han kan for å komme seg dit han skal, får ikke hjelp.



– Jeg vil ikke være bekjent av å være en del av slikt samfunn. Da jeg kjørte hjem, så jeg en bil som sto ute i geografien, og ringte politiet. Da kunne de rykke ut, for bilen var stjålet. Den døde gjenstanden som sto der, var mer verdifull enn vår nye landsmann som sto og hutret og frøs i Elverum.



– Det provoserer meg.



Elverum jernbanestasjon (Foto: Knut Sveen/NRK)


Skysstasjonen ved jernbanestasjonen på Vestad i Elverum, ikke noe sted du drømmer om å tilbringe lørdagskvelden etter at alt er stengt og kvikksølvet kryper nedover.

Foto: Knut Sveen/NRK



Kommentarer (11)


Delta i diskusjonen her.


'Kalesj-Bjørn'



Skrevet av Erik Ribsskog 22.12.2010 13:28Meg og Ragnhildsløkken, sin troppsjef, på Terningmoen, de siste månedene, ble visst kalt for 'Kalesj-Bjørn', ifølge Ragnhildsløkken, for han hadde visst stjålet kalesjen til en bil en gang.



Kanskje det er han som tuller?



Mvh.



Erik Ribsskog



Sønn av Kjell-Arild Ribsskog sin tremenning, Karen Ribsskog, får ikke rettigheter fra myndighetene



Skrevet av Erik Ribsskog 22.12.2010 13:24Hei,



min mor, Karen Ribsskog, var tremenning, av Kjell-Arild Ribsskog, har jeg funnet ut, ved å se på noe slektsforskning, som Bjørn Ribsskog, har laget:



http://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1000442



Jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003, og har måttet flykte til England.



Jeg ble også forsøkt myrdet, på Grete Ingebrigtsen sin gård, i Kvelde, i 2005.



Jeg får ingen av mine rettigheter fra myndighene.



De vil ikke si hvem denne 'mafian' er, og de vil ikke etterforske mordforsøket.



Myndighetene finner opp egne regler for meg.



Jeg er berettiget til studielån, men jeg får det ikke, pga. snusk, hos myndighetene, må det være.



Jeg er Høgskolekandidat, i IT, fra HiO IU, jeg har vært butikksjef, på tre Rimi-butikker, i Oslo og Langhus.



Jeg har også gjennomført Geværkompaniet, på Terningmoen, som geværsoldat, i 1992/93, og var på lag der, med blant annet Stig Ragnhildsløkken, fra Elverum.



Jeg vil bare varsle om at folk ikke får rettighetene sine, i dagens Norge.



Jeg har også vært i en HV2018 Støtte-område, en slags elite-avdeling, av HV, i Oslo, fra 1997, (som en del av verneplikten).



Men uansett, så får jeg ikke rettighetene mine.



Så noe galt er det som foregår ihvertfall, det er helt sikkert.



Jeg var også en del på konserter og diskotek, på Alexis, da jeg var i Elverum, så jeg kjenner vel noen damer der og, uten at jeg husker navna.



Jeg fikk noen russekort, da jeg satt i bua, på Terningmoen, i russetida, men de ligger nok sammen med tinga mine, på City Self Storage i Oslo, som jeg ikke får sendt hit til England.



Jeg får ikke arv etter min mormor, Ingeborg Ribsskog, som var født i Danmark, og var kongelig, etter Løvenbalk, som var etter kong Christoffer II av Danmark.



Men min morfar, Johannes Ribsskog, fra Romerike og senere Vestfold, han var sønn av Johan Ribsskog, fra Flatanger, som var broren til Kjell-Arild Ribsskog sin farfar, Olaf Marius Ribsskog.



Og begge min far, Arne Mogan Olsen, sine foreldre, er også norske.



Så jeg er norsk, selv om min mormor var danskfødt, og er fortsatt norsk statsborger, selv om jeg har flyktet til England.



Så bare et varsko om at noe er alvorlig galt, i Norge.



Jeg fikk en jobb, da jeg flyktet hit til Liverpool, på Arvato sin skandinaviske Microsoft-aktivering, og der gjorde Margrethe Augestad, fra Rimi og Drammen, men oppmerksom på at Kjell-Arild Ribsskog sitt hus, hadde falt ut i elva, i Flatanger.



Og familiegården hadde visst brent opp noen år før.



Så det kan være at noen har noe vendetta, mot Ribsskog-familien.



Hva vet jeg.



Politiet gir ihvertfall ingen hjelp.



Mvh.



Erik Ribsskog









http://nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7433384

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter