Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 15. februar 2011

Fikk telefonsamtale fra the Council

Angående byggearbeid, som jeg har rapportert om.

Og han sa at de hadde lov å jobbe, fra klokken 8 til klokken 18, og bråke.

Men jeg sa det, at når man har diskoteket, som bråker til klokka 4 om natta.

Også kommer de byggerne, og bråker med metall-konstruksjoner osv., klokka 8.

Da er det ikke så artig.

Og så sa jeg det, at når the Council, bygger ute i gata her, i Dale St.

Så dukker det alltid opp masse brev, i posten, på forhånd, hvor de informerer, om hvordan arbeidet skal foregå.

Så spurte jeg om ikke the Landlord, burde ha gjort det og.

Så svarte the Council, at de burde ha sagt fra på forhånd.

At det er 'Good practice'.

Så det var dårlige greier fra Imperial Properties.

Så sånn var det.

Jeg sa jeg skulle sende inn skjemaet for G-bar, om når bråket de lager er, på døgnet, når det skjemaet var ferdig utfylt.

Så sånn var det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter