Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 31. juli 2011

Det her er Petter Grønli, fra Bergeråsen, som var med å besøke mora mi i Larvik, osv., sammen med broren sin Christian, på begynnelsen av 80-tallet

petter grønli fra bergeråsen var med til larvik

PS.

Jeg måtte nesten sende en Facebook-melding:

facebook melding petter grønli

PS 2.

Enda mer om dette:

lillestrøm vålerenga

PS 3.

Her er mer om den kampen:



PS 4.

Jeg lurer på om jeg er i slekt med han tidligere Vålerenga-spilleren Erik Foss, (fra videoen ovenfor), gjennom hu Mary Eva Carla Fog, (min tippoldemor), som er etter Foss og Løvenbalk, osv:

i slekt med erik foss hm

http://www.tv2.no/sport/fotball/tippeligaen/-skullerud-havnet-mellom-barken-og-veden-2876096.html

PS 5.

Jeg sendte en e-post til han Erik Foss, mens jeg hadde om det med hu tippoldemora mi Mary Eva Carla Fog, i hue:




Gmail - Til Erik Foss










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Erik Foss











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jul 31, 2011 at 8:20 PM




To:
post@vif.no






Hei,

jeg jobba som assisterende butikksjef, på Rimi Bjørndal, fra 1996 til 1998, og var da tippeansvarlig, og fikk lov av butikksjef Kristian Kvehaugen, til å ha kommisjonærkortet, (og fikk da rett til to billetter på alle norske tippeligakamper), og pleide da å se noen VIF-kamper på Bislett stadion, (blant annet den første kampen hvor Drillo var trener, og Klanen kasta gummistøvler ned på banen, samt en kamp som Vålerenga tapte mot Rosenborg, men hvor John Carew scorte vel. Og noen fler kamper mot Viking og Rosenborg og Stabekk vel).


Men men.

Jeg har funnet ut, via slektsforskning, på nettet, at min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, var etter blant annet Fog, (hennes farmor var Mary Eva Carla Fog).


Hun har jeg funnet ut, at var etter Foss og Løvenbalk.

Bare lurte på, (da jeg så en video fra cupfinalen i 1980, så kjente jeg igjen Foss-navnet der).

Er du fra den samme Foss-slekten som hu tippoldemora mi, Mary Eva Carla Fog?


Jeg har måttet flykte til England, for jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian'.

Hu Fog var jo etter Løvenbalk, som var etter kong Christoffer II av Danmark, som var etter Odin og Karl den Store, og faraoer, og det som var.


Har du noe mer kjenskap til om den slekten pleier å bli forfulgt?

(Hvis du er fra samme slekt da).

Beklager hvis jeg blander forskjellige Foss-slekter, osv.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter