Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 31. juli 2011

Jeg sendte en ny Facebook-melding til Hilde H. Berg Sørum







  • Erik Ribsskog

    12. januar 2008

    Erik Ribsskog


    • Heisann Hilde,

      long see!

      Hvordan går det da?

      Du flytta fra Oslo, stemmer ikke det, til Vestlandet eller noe?

      Jeg driver å jobber overtid osv., som selvstendig næringsdrivende osv. nå da, så har jeg pause, så tenkte jeg at jeg skulle kikke på Rimi Bjørndal siden osv da.


      Det mye rart som skjer her, men det står mer på siden min osv.

      Håper det er i orden at jeg tok kontakt, bare huska at du flytta vekk fra byen osv., så tenkte jeg kunne jo bare høre hva som skjedde osv.

      Håper det er i orden!


      Mvh.

      Erik


  • Hilde H. Berg Sørum

    12. januar 2008

    Hilde H. Berg Sørum


    • hei erik

      Så hyggelig å treffe deg her på facebooken da . jeg flytta til valdres i 1998 og trives utmerket. Er gift og har tre fine jenter, den ene er min ste datter da. Nå skal vi visst spise så jeg må skrive mer siden


      klem Hilde


  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei igjen Hilde,

      Rimi skriver ikke på attesten min, at jeg har jobba som assisterende butikksjef, på Rimi Bjørndal, fra 1996 til 1998.

      Kan du bekrefte det forresten, at vi var kollegaer der da, og at jeg var assisterende butikksjef, som hun Irene Ottesen, og at butikksjef var Kristian Kvehaugen?


      Mvh.

      Erik Ribsskog









PS.

Det funka visst dårlig:

funka dårlig hilde h berg sørum

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter