Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 15. juli 2011

Jeg sendte en e-post til Fritz Huitfeldt




Gmail - Hei kan dere være så snill å sende e-post videre til Fritz Huitfeldt, angående Høyre og hans Cathrine Huitfeldt, som var der, osv.










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Hei kan dere være så snill å sende e-post videre til Fritz Huitfeldt, angående Høyre og hans Cathrine Huitfeldt, som var der, osv.











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jul 15, 2011 at 4:54 PM




To:
"2310.rk12895@rotary.no" <2310.rk12895@rotary.no>






Hei,

jeg var på et møte i Høires Hus, i 1991, hvor jeg ble dratt med av Magne Winnem, fra russe-året i Drammen, to år før.

Det var et kurs i konservativ politikk, hvor jeg mener å huske at din datter Cathrine Huitfeldt var, (Winnem visste navnet, og sa hu var søstera til Annikken, men det har jeg lest seinere at dem er kusiner. Han sa også at du var faren, som var kjent byråd eller byrådsleder da).


Jeg lurte på hva kurslederen het, på kurs i konservativ politikk, for jeg ble tatt ut til å være med å gi råd om Unge Høyre sitt valgkampprogram, og har seinere hørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003 og 2004, og flyktet til England, etter mordforsøk mot meg i Kvelde, i 2005.


Politiet vil ikke engang forklare hvem den her 'mafian' er.

Jeg har jobbet som butikksjef på Rimi Nylænde, fra 1998 til år 2000, (tidligere Balstad), i tilfelle du kjenner til den butikken.


Jeg vil gjerne har kursbevis og bekrefte på rådgivningsarbeid, for valgkampprogram, for jeg tror det kan se bra ut på CV-en.

Jeg synes jeg fikk for mye ansvar for tidlig, så jeg holdt meg unna Høires Hus etter dette, selv om Winnem maste.


(Jeg var egentlig ikke medlem i Høyre/Unge Høyre, jeg ble bare dratt med dit, og hadde ikke fått meg førerkort engang, siden jeg var fattig student, så jeg hadde andre prioriteringer, på den tiden, for å si det sånn).


Min far, Arne Mogan Olsen, (som jeg har en sak mot Svelvik kommune på grunn av, siden han lot meg bo alene, siden jeg var ni år, så jeg har kuttet kontakten, etter noe bølleringing også, for et par år siden), har fortalt meg at han er etter Iver Huitfelt.


Hans far, Øivind Olsen, hadde en oldemor, eller noe, som var etter Iver Huitfeldt.

De bodde på Holmsbu, og min farfar var bror av Holmsbu-maler Gunnar Bergstø og Idar Sandersen bor fortsatt på Bergstø, (hvor jeg eier cirka 1/12 vel, siden min far ikke ville ha arv der).


Min mor arvet den siste baron Adeler sin kone, som var hennes 'moster', eller grandtante, Magna aka. Meme Adeler f. Nyholm, så jeg har søkt om å endre navn til Erik Løvenbalk Ribsskog-Adeler, siden min mor arvet Adeler og var direkte etter Løvenbalk, etter sin mor Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, i Danmark, sin mormor Mary Eva Carla Nyholm f. Fog, (gift med chef for generalkommandoen Anders Gjedde Nyholm).


Men jeg kaller meg ikke Gjedde, for jeg klarer ikke å spore den Gjedde-linjen lenger enn til generalens morfar, blir det vel, 'gammel-gjedde', som han ble kalt, på Højris, Anders Gjedde, het han kanskje.


Min mormor døde for to år siden, men jeg får ikke noe arv, enda hun hadde verdifulle malerier fra slottet Højriis i Danmark, mm.

Larvik Tingrett svarer ikke.

Jeg bare lurte på om du husker hvem som var kursleder på Unge Høyre, i 1991, da jeg og Magne Winnem og også din datter vel, Cathrine Huitfeldt, var på kurs, i Høires Hus.


(Han kurslederen hadde krøllete hår, tror jeg, og ligna kanskje litt på han Fridjof Arngren, med elbutikken ute i Skøyen, hvis jeg husker riktig, men jeg husker ikke navnet dessverre).

Håper at du har mulighet til å svare, og at Rotary kan sende videre.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter