Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 1. mars 2012

Jeg sendte en ny e-post til Fylkesmannen i Oslo og Akershus




Gmail - Ny søknad om fri rettshjelp










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Ny søknad om fri rettshjelp











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Mar 1, 2012 at 7:18 AM




To:
postmottak@fmoa.no






Hei,

jeg har fått et slags råd, om at jeg bør saksøke Svelvik kommune, (og ikke min far, Arne Mogan Olsen, som hadde alkoholproblemer, må man vel si), for at jeg måtte bo alene, som barn, på 80-tallet, fra jeg var ni år og til jeg ble myndig.


Så jeg søker herved om Fri Rettshjelp for en sånn sak da.

(Jeg har ingen erfaring med å saksøke kommuner, så jeg trenger nok en del advokathjelp for å få dette riktig).


Jeg har allerede søkt om rettferdsvederlag/billighetserstatning, fra Statens Sivilrettsforvaltning, men det er vel en egen sak, mener jeg, så jeg har vel fortsatt mulighet til å saksøke.

Begynte egentlig på denne saken, i 2007, da jeg ringte Politiet i Drammen om det her, men dem kommer visst ikke til å etterforske, for dem er ikke noe glad i bloggen min, sa lensmannen i Svelvik, og når det er noe ute 'på landet' der, så er det vel vanskelig, å komme forbi noe sånne 'bygdetulling'-greier.


Så jeg prøver nå heller å få til en sivil sak mot kommunen, og håper dere kan gi støtte sånn at en advokat kan fikse dette.

Med hilsen

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter