Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. mai 2012

Jeg sendte en ny e-post til Advokat.no





Gmail - Problemer med bolig











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Problemer med bolig












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Sat, May 5, 2012 at 12:29 AM




To:
Ida Valen Rukke <rukke@advokat.no>






Hei,

jeg har fått beskjed om at jeg må flytta fra MAS, hvor jeg bor, på onsdag, neste uke.

Jeg har blitt kasta ut av politiet tidligere i England, så jeg vet at det er ikke så mye jeg kan gjøre da, for de henter brekkjern og det som er, og river ned dører, hvis man ikke vil flytte.


Så jeg tror nok jeg må ut på onsdag.

Men jeg har ikke lyst til å bo på gata, og har ikke funnet ny bolig ennå.

Har ikke noe sted jeg kan dra, hverken i Norge eller England.


Er det mulig å få forskudd på erstatning i omsorgssvikt-sak, eller noe.

Det er dumt spørsmål kanskje, men jeg kan vel ikke bo på gata mens jeg skal ha en sånn her sak.


Har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003, så er en egentlig en flyktning fra Norge da.

Så det er vel best om jeg bor i England, tror jeg.

Men jeg har ingen reserve-penger lenger, etter å ha bodd i England siden 2004, og blitt kastet ut flere ganger, pga. uenighet med husvertene om forskjellig, og de har også unnlatt å føre opp leiepenger på sitt regnskap osv., noe retten her ikke har tatt hensyn til.


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter