Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 3. oktober 2012

Jeg sendte en e-post til Lizzi's Pizza, i Drammen






Gmail - Serveringsdame Malena







Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>









Serveringsdame Malena









Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Wed, Oct 3, 2012 at 1:29 AM




To:
post@lizzis.no





Hei,

jeg er en kar fra Bergeråsen som var å spiste noen ganger hos dere, da jeg var russ i Drammen, (på samarbeidsavtalen med Vestfold), på slutten av 80-tallet.

Etter det året så bodde jeg i Oslo, i mange år.


Og i 1999, så møtte jeg hu Malena som jobba som serveringsdame hos dere, på byen, i Oslo.

(Hu var ute på Paleet, sammen med ei lyshåra venninne.

Hvis jeg husker det riktig).


De to damene ble med på nachspiel hjemme hos meg, som en kamerat av meg, fra Rimi, som het David Hjort, arrangerte.

Og David Hjort hadde satt inn røykmaskin, i leiligheten min, så det ble litt tull da, mellom hu Malena og meg, (hu begynte å runke meg og sånn), etter at de andre hadde gått.

Jeg prøver å finne hu Malena, på nettet nå.

Jeg tror at hu het Gjetrang, (eller noe sånt), til etternavn.

Jobber hu hos dere enda, lurte jeg på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter