Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. juni 2013

Enda mer fra Facebook









.....du husker Ivo Caprino og dukkene var på besøk på Munken i forbindelse med premiæren på Flåklypa på 70 tallet...Pappa hadde kinokafeen på den tiden og vartet opp med smørbrød og diverse.Det vanket både autografer og bilder til oss unga :) :)

.....du husker Ivo Caprino og dukkene var på besøk på Munken i forbindelse med premiæren på Flåklypa på 70 tallet...Pappa hadde kinokafeen på den tiden og vartet opp med smørbrød og diverse.Det vanket både autografer og bilder til oss unga :) :)


Liker · · · Del · i går kl. 19:23




  • 27 personer liker dette.










  • Hanne Lisbeth Nyquist Jepp,jeg er elstedattra,han overtok etter Årneshaugen ja....tror d var 1974....






  • Anne Lise Pedersen Ivo Caprino har jeg snakket med flere ganger var mye hos Bjarne Corneliussen på grunn av Gurvika han var i styre tror jeg lå med en flott båt i Havna også







  • Erik Ribsskog Anne Lise Pedersen:

    Min mormor Ingeborg Ribsskog, feiret sine runde bursdager, (80 og 85-års dag ihvertfall, mener jeg å huske, i 1997 og 2002), i et lite hus, i Gurvika.

    Selv om hu ikke var 'mongo', (som de sier).

    (Gurvika er jo et feriested, for utviklingshemmede).

    Hvordan kunne dette være mulig, at min mormor fikk holde bursdagene sine, på Gurvika.

    Du som kjenner folk i styre og stell der, mener jeg.

    Er det vanlig at folk som bor i Nevlunghavn leier Gurvika, utenom sesongene, osv?

    På forhånd takk for eventuelt svar!

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter