Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 22. juni 2013

I 1885 så bodde det faktisk fjorten personer, i Jegersborggate 16, (i Larvik). Ikke dårlig

1885 fjorten personer

http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/bosted_by/gf01053272002236

PS.

Men femten år seinere, (i år 1900), så bodde det bare fem personer der:

fem av disse personene i 1900

http://digitalarkivet.no/cgi-win/WebCens.exe?slag=visbase&filnamn=f00707&gardpostnr=1136&bilete=true

PS 2.

Man kan se at det huset som ble bygget på 1980-tallet, (i PS-et ovenfor), er så og si likt med det huset, som ble bygget, på 1800-tallet, (som Pia, Axel, Arne Thomassen, mora mi, Pusi og meg bodde i, på slutten av 70-tallet):

1800 tallet jegersborggate

http://larvikinaerfortid.origo.no/-/bulletin/print/553255_minner-fra-steinane-og-jegersborg?ref=checkpoint

PS 3.

Hvis man sammenligner Jegersborggate 16, med det mystiske lager-huset, (til høyre for huset), på bildene ovenfor.

Så kan man se det, at det huset, (fra 1800-tallet), som vi bodde i, var lavere, (enn det som står der nå).

Og jeg kan også ta med om det, at vi hadde to utgangsdører.

En dør ut mot Jegersborggate, (som er skjult bak den ungdommen, med slengbukser, i PS 2).

Og en annen dør, (nemlig en kjøkkendør), som lå ut mot portrommet, (som vi delte med to andre hus, nemlig det litt høyere huset, som ligger ut mot Jegersborggate, men også et annet hus, (hvor ei jente som het Trine Gundersen vel bodde), som ligger ved siden av den store hagen, som Jegersborggate 16 har.

Gundersen sitt hus ligger vel cirka i linje med Knut Hamsun sitt tidligere hus, som ligger like nedenfor kolonialbutikken til Hjørdis Landhjem, (som man kan se skiltet til, på det øverste bildet, i PS 2).

Jeg husker også at den utgangsdøra, (i Jegersborggate 16), som var ut mot Jegersborggate, den var det postluke i, (mener jeg å huske), akkurat sånn som den utgangsdøra jeg har nå, (her i Keith Court, i Liverpool), faktisk også har.

(Kom jeg på nå).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter