Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 22. juni 2013

Mer fra Facebook-gruppen: 'Du vet du er fra Larvik når ...'

Du lurer på hva denne 'mystiske' bygningen mellom Jegersborggate 14 og Jegersborggate 16 egentlig er for noe rart. (Jeg har bodd i Jegersborggate 16, og jeg veit ikke det).
  • 3 personer liker dette.
  • Rolf Petter Børresen Møbelverkstedet jeg nevte var nok mye tidligere enn 70 tallet.det ble etablert i 1936 av Birger Nilsen. Bygget ble forøvrig bygt i 1915 av Hjalmar Jensen som drev rørleggerverksted der. Han bodde privat i nr.12
  • Erik Ribsskog Ok,

    det var artig.

    Nummer 12 det er vel der Hjørdis Landhjem's nye kolonialbutikk, (i den lange blokka), dukket opp.


    Virker som alle har glemt dette bygget.

    Det har jo ikke gatenummer engang.

    Men men.

    Hu skyllekona kan kanskje ha vært en av de 'konene ved vandposten', som Knut Hamsun skrev om.

    Den boka var visst fra Larvik, og Hamsun bodde jo bare noen få meter unna, (like bak nummer 12), noen få år etter denne folketellingen, (som jeg linka til ovenfor).

    Mvh.

    Erik Ribsskog
https://www.facebook.com/groups/410957598950304/
Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter