Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. juli 2013

Enda mer fra Facebook









"Morn Ja" er ofte å høre når du hilser på noen i Larvik,er det spesielt Larvik måte å hilse på?Kan ikke si jeg har hørt det andre steder
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 9 timer siden




  • 5 personer liker dette.







  • Else Aase Tull! Det er morn døgnet rundt.... akkurat som det er morna døgnet rundt! Det er bare sånn det er, det!




  • Marianne Rosvold Akkurat som jeg sa. Og det er IKKE typisk Larvik. Bortsett fra at her sier man også " ha en fortsatt god dag" til folk man ikke nødvendigvis kjenner så veldig godt. Går også litt på hei også da.





  • Else Aase Vi varierer vel hilsenene våre alle sammen... som vi alltid har gjort! Poenget er at "morn" og "morn'a" funker døgnet rundt! De har faktisk noe tilsvarende i Danmark! I Sønderjylland, rundt byen Tønder, sier man "moin moin" Hele døgnet!





  • Erik Ribsskog I Finland så sier de 'moi moi'.


    Men det betyr visst 'hadet'.

    Det husker jeg fra å ha jobbet sammen med ei fra Finland, (Anna Riski), som sa det, på Arvato sin skandinaviske Microsoft-aktivering, her i Liverpool, i 2005 og 2006.

    I Frankrike så kjørte jeg litt rundt, sommeren 2005, (med en leiebil, fra Q8 bensinstasjonen, i Hirtshals, hvor jeg hadde tatt ferja til, fra Kristiansand, tilfeldigvis).

    Og i bompenge-stasjonenene, i Frankrike, så sa de 'bon jour', (altså 'god dag'), selv om det var kvelden, og jeg sa 'bon soir' da, (som vel betyr 'god kveld').

    Av en eller annen grunn.

    Men men.

    Mvh.

    Erik Ribsskog












    https://www.facebook.com/groups/410957598950304/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter