Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 9. juli 2013

Jeg fikk sendt trafikk til bloggen, fra Wikipedia

trafikk på bloggen fra wiki

PS.

Jeg kikket på Wikipedia, og han Jeblad der, han skriver mye tull.

Blant annet er det visst galt, å redigere mer enn en gang, på en Wikipedia-side.

Bare for å nevne en setning, fra Jeblad, som jeg liksom hang meg opp i, når jeg så litt på den Wikipedia-siden, (som linker til bloggen min), nå:

sensasjonelt hm

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Baroniet_Rosendal

PS 2.

Man kan jo snu på det Jeblad sier ovenfor.

Og si det, at det er kjent, at en person stadig ser på Dagsrevyen.

Eller leser i avisa.

Eller leser i bibelen.

Er dette noe galt, i seg selv?

Er det bare lov å oppdatere på en Wikipedia-artikkel, en gang, i løpet av ens livstid?

Eller er Jeblad full av noe fælt, og prøver å tulle med meg, på Wikipedia?

Dette kan man lure på, synes jeg.

(Når jeg så på dette igjen nå).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

statcounter wiki linker

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter