Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 24. desember 2013

Mer fra Facebook







Erik Skjøtskift


Fikk utsatt HV i tre år, til jeg er ferdig med studiene (noe alle studenter får, så Fredrik, Lars og Stian - det er bare å søke vernepliktsverket!)..slapp å få utstyr og alt det der, digg!

Liker ·  ·  · Stopp varsler · 20. juni 2007 kl. 18:29














  • Erik Ribsskog Men har du blitt overført til Heimevernet da?

    Du ble vel sendt rett til Heimevernet etter sesjon da?

    Denne gruppa er vel for folk, (som meg), som har vært et år i infanteriet, under førstegangstjenesten, (jeg var i Geværkompaniet), og så var jeg på rep. i mob-hæren, (i 1994).

    Og _så_ ble jeg overført til Heimevernet.

    Ikke det at jeg klagde så mye, egentlig.

    For hva er forskjellen mellom å være i mob-hæren og Heimevernet?

    I mob-hæren så måtte vi på en tre-ukers rep-øvelse, hvert fjerde år, eller noe.

    Det syntes jeg, at ble litt lenge.

    Men i Heimevernet så var det bare en uke, cirka en gang i året, (og ofte ikke hvert år engang).

    Det syntes jeg at var bedre egentlig, for to-tre uker i skauen sammen med diverse 'barka' folk, det blir noen ganger litt i meste laget, synes jeg.

    (Selv om jeg var et år i Geværkompaniet, (under førstegangstjenesten).

    Men det var liksom en engangshendelse.

    I motsetning til rep-øvelser).

    Men en uke av gangen, det klarer til og med en butikksjef, (som jeg var, da jeg var i HV), uten å bli for apatisk, grunnet at man er under kommando hele tida, og du kjedes og mistrives i kulda og regnet, (og det som er), da.

    (Selv om dette er en plikt, som man må prøve å komme seg igjennom da, sånn som jeg ser det).

    Noe sånt.

    Mvh.

    Erik Ribsskog















    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter