Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 21. februar 2014

Manglende rettigheter fra Norge

Jeg får prøve å oppsummere igjen.

Når jeg ber om å få studielån, så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om å få arven min, (etter min avdøde mor og mormor), så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om å få selge min del av sameie, så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om å få utbetalt pensjon, (som jeg betalte til staten, da jeg jobbet som butikkleder osv., i Norge), så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om fri rettshjelp, så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om rettferdsvederlag, så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber om forfatterstipend, så blir jeg nektet dette.

Når jeg ber myndighetene om å etterforske at jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', (i Oslo i 2003), så blir jeg nektet dette.

Og ingen aviser skriver.

Enda min blogg har mer enn to millioner sidevisninger, fra Norge.

Jeg får ikke en ordentlig grad, heller.

Det er sikkert mer og, som jeg har glemt.

Det er jo en f*itte-nasjon, må man si.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter