Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. mai 2014

Mer fra England

Nå var jeg og sendte en pakke til Norge, fra Posegodt.

Portoen hadde gått opp fra £3.50 til £3.70, for en pose isbre-mint.

(Portoen var vel cirka den halve, da jeg begynte med nettbutikk, for snart fire år siden).

Jeg spurte om prisene hadde gått opp første mai.

Men det var første april, sa post-damen.

Jeg spurte så om prisene ble regulert hvert år i april.

Men det var noen ganger også i oktober, sa post-damen.

Så britene har visst ikke noe ordentlig, forutsigbart system, for dette.

20 pence porto-økning, det kan man leve med.

Men for et par år siden, så økte de portoen, (for de samme pakkene), med over et pund, var det vel.

Og som jeg har skrevet om på bloggen før, så trenger firmaer faste rammebetingelser, for å trives.

(Noe Jan Tore Sanner, (var det vel), 'babla' om, på et Unge Høyre-kurs, som Magne Winnem dro meg med på, i Høyres Hus, i Stortingsgata i Oslo, på begynnelsen av 90-tallet).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter