Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 29. mai 2014

Noen mener at jeg har skrevet under nicket Vegard Beider, på Universitas.no. Men det har jeg ikke gjort, dessverre. Jeg brukte Vegar Beider som 'ordentlig navn', på irc, en stund, men det var fordi at en annen irc-er brukte det navnet, husker jeg. (Og det navnet er jo en vits, som betyr vei-arbeider. Så det blir jo som å skrive Private Parts, som navn, på irc. Det blir en morsom fleip, sånn at andre får noe å le av, hvis de prøver å finne ut, hvem som chatter. Det var vel omtrent ingen på irc, som faktisk irc-et under ekte navn, tror jeg. Dette ble det vel advart mot, i aviser osv., grunnet personvernet. (Dette var rundt årtusenskiftet, før Facebook kom, for eksempel.). Så bedre å ha et morsomt tulle-navn der da, (enn ikke noe kanskje), tenkte vel jeg. I tilfelle dette egentlig er noe 'irc-mobbing', eller noe lignende)

vegard beider

http://universitas.no/nyhet/59528/-tilliten-til-ottersen-er-svekket

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, som heter StatCounter, på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

universitas statcounter

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter