Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 31. august 2014

Får ikke håpe, at det er Magne Winnem, som har stryki med. Han hadde jo MC-lappen, allerede russeåret, da vi gikk i samme klasse, på Gjerdes videregående

magne winnem hm

http://www.dt.no/nyheter/mc-forer-dode-i-ulykke-i-lier-1.8562335

PS.

Lederne i Rimi, (hvor jeg jobbet meg oppover, som butikkleder, på 90-tallet), det var forresten mye MC-folk.

Rimi hadde en svær MC-klubb, som het Hakon Raiders, (husker jeg, fra Rimi sine nyhetsskriv).

Det var Hakon Raiders ditt, og Hakon Raiders datt, husker jeg, fra når jeg leste posten, som Rimi sitt hovedkontor sendte, til Rimi Lambertseter, da.

Og min tidligere butikksjef, i den butikken, (da jeg var butikkmedarbeider, aspirant og assisterende butikksjef der), Elisabeth Falkenberg.

Hu var med i Hakon Raiders, (mener jeg å huske).

Men om Magne Winnem var med der, det husker jeg ikke.

Men hans kone Elin Winnem, (som jobbet som Rimi-assistent), sin sjef, Betina, (het hu vel), var også med i Hakon Raiders, (mener jeg å huske).

Men om Rimi-Hagen var med i Hakon Raiders, det husker jeg ikke.

Men Johannes Hagen var vel med, mener jeg å huske.

(Noe sånt).

Så Rimi hadde kanskje mer MC-folk enn forretningsfolk, kan man vel kanskje si.

Så at det har gått så dårlig med Rimi, (og at jeg har arbeidssak), det er vel kanskje ikke en tilfeldighet.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter