Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 27. november 2014

En 17. mai, rundt årtusenskiftet, så dro Christell og Pia meg med, til denne puben, (3 Brødre), i Karl Johans gate. De ville sitte, i det vinduet her, (ut mot Karl Johan), og drikke øl. Jeg husker at folk som gikk forbi, glante på oss, (hvis jeg ikke tar helt feil). Etterpå, så ville Christell det, at vi skulle gå ned til Oslo S, og møte Christell sin svenske samboer, (og nåværende ektemann vel), Erik Mattias Lindblom vel, (som de bare kalte Mattias), som kom med toget, fra Sverige. Og etter at vi møtte han, så ble vi sittende på to puber, nede på Østbanehallen/Oslo S, i et par timer, (for Christell ville etterhvert at vi skulle 'bytte' pub igjen, etter at vi hadde drukket litt, (og spist noen chillinøtter), sammen med han Mattias, på pub 'nummer to')

WP_20141015_382

PS.

Det som skjedde, mens vi tre 'brødrene', (eller hva man skal kalle Christell og Pia), satt, inne på den her puben.

Det var ikke så artig.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Christell, hu sa plutselig det, (mens vi tre satt, på bar-krakkene, ut mot Karl Johan der, og folk i 17. mai-finstasen, glante på oss, mens de gikk forbi).

At jeg måtte gjenoppta vanlig kontakt, med min far, (i Drammen).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Men da fikk jeg sjokk, (husker jeg).

Og jeg fikk såvidt stammet fram det.

At Jan, Pia og Christell, jo hadde fortalte meg det, (etter å ha dratt meg med, til en restaurant), i Kristiansand, våren 1989, at min far, hadde misbrukt Pia, (da hu var barn).

(Og at jeg da, (etter at de fortalte meg dette).

Sa det, (som jeg har skrevet om, i Min Bok), at jeg ville mer eller mindre, bryte kontakten, med min far.

På grunn av dette).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Men da sa Christell det.

At jeg også, hadde misbrukt Pia, (da hu var barn).

Og da fikk jeg så sjokk, (husker jeg), at jeg ikke klarte å si noe mer, (på en stund).

(Jeg klarte såvidt å puste, liksom.

Jeg kjente at det snørte seg sammen, i halsen, liksom.

Mens folka gikk forbi, på gata utafor).

For det hadde jeg aldri trodd, at jeg skulle få høre.

At jeg hadde misbrukt Pia.

Hvis det var noe sånt.

Så var det noe i stil med å leke doktor, (vil jeg si).

Og det hendte mange år, før vi ble kjønnsmodne.

Og Pia og jeg er jo på samme alder cirka, (må jeg si), jeg er et år og fem måneder eldre, enn Pia.

Og vi var like gode, (vil jeg si), når det gjaldt sånne 'leke doktor-ting', da vi var små.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter