Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 11. august 2015

Min Bok 6 - Etterord

Siden at alle mine eiendeler, ble stjålet, (visstnok av min far), fra hybelen min, på Slependen, (mens jeg var feilaktig tvangsinnlagt, på Blakstad, i våres), så har jeg bestemt meg, for å avslutte skrivingen, av Min Bok 6.

(Siden at notatene mine, for Min Bok 6, er blant de tingene, som har forsvunnet, mens jeg var tvangsinnlagt).

Jeg begynte på denne boken, mens jeg bodde, i England.

Og den siste tiden, som jeg bodde, i England, var tøff.

(Det var stadige arrestasjoner, fra britisk politi, på grunn av 'non-sense', må jeg kalle det.

Og det var også sånn, at jeg i perioder, heller ikke fikk arbeidsledighetstrygd, i England.

Så det var sånn, at jeg måtte gå og lete etter mynter på gata, (for å kjøpe spagetti-pakker til 20 pence), for at jeg ikke skulle sulte ihjel).

Så Min Bok 6, bærer kanskje litt preg, av dette kaoset.

Og enkelte ting, er nok kanskje nevnt, flere ganger.

Og mye av det som stod, i notatene, har jeg nok allerede nevnt, i boken.

Så jeg tror egentlig, at det 'grøvste', allerede er med, i Min Bok 6.

Så det er egentlig greit nok, (må jeg vel si), å istedet begynner, på Min Bok 7.

Så dette blir altså det siste kapittelet, i Min Bok 6.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter