Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. oktober 2015

Og enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Et nytt og spennende Velferd!
Erik Ribsskog     Wed, Oct 14, 2015 at 4:30 AM
To: juridisk
Cc: kundeservice@medievekst.no
Hei,

dette er trakassering som følge av ID-tyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om ID-tyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Kundeservice
Date: 2015-10-02 13:41 GMT+02:00
Subject: Et nytt og spennende Velferd!
To: "eribsskog@gmail.com"


Et nytt og spennende Velferd!



Les blant annet om:

● Ny serie «Nav på sporet»:
Nav Aust-Agders samarbeid med Lastebileierforbundet gir nye jobber

● Midlertidige ansettelser kan bli en blindvei for jobbsøkere

● Helseforsikringer har null effekt

● Nav vil gi flere sykepenger mens de søker jobb

● Vi må dyrke forskjellen, den er spennende og produktiv

● I stormen for flyktningene
   

Velferd utgave 6-2015 er på vei til sine lesere!



Digitale abonnenter kan lese Velferd nå:  www.velferd.no/digital

Velferd kommer med 8 fyldige utgaver i året og kan leses på papir eller digitalt. Papirabonnementet koser 750 kroner, digitalt 738 kroner eller begge for 997 kroner.

Bestill abonnement her



Magasinet Velferd er fagbladet for alle som er opptatt av velferdsstaten og er Norges eneste uavhengige magasin på arbeids- og velferdsfeltet. Velferd skal være en sentral kilde for informasjon, inspirasjon og kunnskap. Velferd har som mål å øke lesernes kompetanse om arbeidsliv og velferdsordninger, og er fagbladet for deg som er engasjert i å få de som faller utenfor tilbake igjen. I bladet kan du blant annet lese om:

·         Et raust og mangfoldig arbeidsliv

·         Tilrettelagt arbeid

·         Velferdspolitikk

·         Rusomsorg

·         Tiltak som virker

·         Ordninger som ikke virker

·         Ungdom som dropper ut

·         Integrering

·         Forskning på velferdsfeltet

·         Trygdeordninger


Gjennom fyldige reportasjer kan du lære av suksesser og utfordringer.  Du blir oppdatert på jus, rettigheter og nye rammebetingelser fra det offentlige Norge.  Profilerte personer intervjues om aktuelle temaer.  Kommentarer, interessante faste spalter og mye mer.
Ved å lese Velferd får du økt kompetanse, kunnskap og inspirasjon!
Bli abonnent du også!

Med vennlig hilsen

Tore Kristensen

Redaktør
www.velferd.no



Noen uttalelser om magasinet Velferd:

Sylvi Graham (H), stortingspolitiker: «Bladet Velferd er viktig! – det forteller på tvers av interessegrupper om hvordan våre velferdsmekanismer virkelig virker! Beslutningstagere på alle nivåer advares mot IKKE å lese bladet!»

Johan-Martin Leikvoll, direktør Attføringsbedriftene, NHO Service: «Uten Velferd som en kunnskaps- og faktabasert «vaktbikkje» blir arbeidsinkluderings- og velferdspolitikken mer overfladisk og usynlig. Velferd er det eneste uavhengige magasinet på dette området som går i dybden, viser ukjente sammenhenger og reiser viktige og kritiske spørsmål.»

Magasinet Velferd utgis av Stiftelsen Sosial Trygd og er Norges eneste uavhengige fagblad på stoffområdene arbeidsinkludering, trygd, rehabilitering, attføring, helse og andre velferdspolitiske temaer.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter