Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 3. november 2015

Noen av de tingene, som min mormor og morfar sitt firma, (Ankerita Antik), solgte, på midten av 70-tallet, kan muligens ha vært ting, som bestemor Ingeborg arvet, etter sine foreldre, som den siste av, (Hans Louis Anker Heegaard), døde, i 1969. Hm

lengstevende foreldre døde

http://noblecircles.com/genealogy/getperson.php?personID=I142546&tree=tree1

PS.

Det som står om bestemor Ingeborg sine barn, (på nettstedet ovenfor), er feil.

Min mor, (Karen Margrethe Elisabeth Ribsskog), var eldst.

Tante Ellen, var nest eldst.

Og onkel Martin, var yngst.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om antikvitetene:

mer om antikviteter

http://johncons-mirror.blogspot.no/2015/11/her-kan-man-se-det-at-bestemor-ingeborg.html

PS 3.

Hvis jeg ikke tar helt feil, så var det i det skapet her, at bestemor Ingeborg og bestefar Johannes, hadde de små antikvitetene, som de solgte.

Det skapet stod, (hvis jeg husker det riktig), til venstre, når man kom inn hoveddøra deres, (i Blombakken), i Nevlunghavn.

Så det skapet stod, mellom peisestua og kjøkkenet, da.

Cirka ovenfor telefonen, (som stod under trappa, og der hadde de vel et lite kontor, (eller noe sånt), muligens for antikvitetene, kan det vel ha vært).

Og de hadde også en stue, som var full, av antikke møbler, (som min mor og morfar viste meg, var det vel), husker jeg.

(Hvis det ikke var min mor og stefar, (Arne Thormod Thomassen), som viste meg, denne stua, og de gamle og fine møblene, som var i den.

Noe sånt.

Det var vel mora mi, som forklarte, så det er vel kanskje greit å si, at det var henne.

Selv om det også var, en del andre slektninger der, for å si det sånn.

Noe sånt).

Men om de solgte de møblene, (i 'antikk-stua'), det er jeg ikke sikker på.

Den 'antikk-stua', lå mellom spisestua og TV-stua.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her er mer om dette:

antikk skap

http://johncons.angelfire.com/om.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter