Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. desember 2015

Her står det om, da bestefar Johannes, (og bestemor Ingeborg), kjøpte huset, i Blombakken, i Nevlunghavn, (som på den tida lå, i Brunlanes kommune)

johannes og ingeborg flytta til nevlunghavn

http://johncons-mirror.blogspot.no/2015/12/fler-mobilbilder_16.html

PS.

Dette ble tinglyst, i juni, i 1975, (og det er mulig, at det var min stefar Arne Thormod Thomassen, som tipset min morfar, om at dette huset, skulle selges, (for jeg husker, at min stefar, dreiv og bytta gulvet, (eller noe sånt), i første etasje, (i dette huset), den våren/sommeren)):

tinglyst juni 1975

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om hus nevlunghavn

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/10/mer-om-min-mors-foreldres-hus-i.html

PS 3.

Enda mer om dette:

blombakken 9 nevlunghavn

http://www.seeiendom.no/

PS 4.

Og enda mer om dette:

enda mer om eiendom blombakken 9

PS 5.

Og enda enda mer om dette:

blombakken 9 østlands posten

http://www.op.no/bolig/eiendoms-overdragelser-oktober-2003/s/1-85-793296

PS 6.

Og enda enda enda mer om dette:

blombakken 9 solgt 2004

http://www.op.no/bolig/eiendoms-overdragelser-august-2004/s/1-85-1306954

PS 7.

Her kan man se det, at min mor, min søster og meg, flytta ned, til Larviksdistriktet, i september 1973, (altså et par år, før bestefar Johannes og dem, flytta ned dit, så man kan kanskje si, at det var mer som, at jeg var bestefaren til Johannes, enn omvendt, og at det er mer som, at jeg er onkelen til Martin, enn omvendt):

granum rømminga

PS 8.

På den samme tida, som bestefar Johannes og dem, flytta ned, til Larviksdistriktet, så solgte vår stefar Arne Thomassen, sitt/vårt hus, på Østre Halsen, til en Holm Hansen, (ser det ut som), og da flytta vi, til ei hytte, i Brunlanes, (og ikke til Kongegata, som det står, på skjemaet, til Folkeregisteret):

arne thomassen solgte til en holm hansen

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter