Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 25. desember 2015

Mer fra Facebook

røkaas facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    16:13
    Erik Ribsskog

    Hei,
    er det moren til Anders Røkaas?
    Det er Erik som bodde i Toppen 4 før dere, (sønn av Arne Mogan Olsen og Karen Ribsskog).
    Jeg får si kondolerer, når det gjelder, min tidligere fotballtrener-assistent Thor Røkaas, (som jeg har sett, på nettet, at er død vel).
    Selv om han surret, ved et innbytte en gang, sånn at motstanderlaget slo et frispark, i bakhuet mitt, husker jeg.
    Men men.
    Og Anders satt med benner'n i garderoben, når jeg gikk i tredje klasse, (på Berger skole), og vi hadde samme valgfag, (ballspill), vel.
    (Men han tenkte kanskje på sin nabo Annika Horten, som dere har oppkalt datteren til datteren din som, ser det ut som, hu er gift med en Abel virker det som, fra din Facebook-side).
    Var det du som jobba, i Svelvik-banken?
    Jeg var der en gang, sommeren 1991, for faren min ba meg opprette en konto, da jeg var 5-6 år gammel, og egentlig bodde, hos min mor i Larvik, (og navnet faren min ba meg si, var Erik Mogan Olsen).
    Og jeg fikk et brev, om den kontoen, til min farmor Ågot Mogan Olsen.
    Og dro i banken sammen med min søster Pia og halvbror Axel, sommeren 1991, (var det vel).
    Og du jubla, når du så brevet, og det var det, liksom.
    Jeg fikk ikke lov til, å ta ut pengene.
    Hva skulle det bety, lurte jeg.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter