Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 1. januar 2016

Da jeg feiret atten års-dagen min, (sommeren 1988), så ville mine Larvik-kamerater Frode Kølner og 'Tystingen', til Sandvika. Noe jeg ikke ville. Men disse kapret bursdagen min, (må man vel si), med hjelp av søstera mi Pia. Og da måtte vi kjøre forbi den tidligere brusfabrikken, (og gården Dyrdal), for å komme oss, til Sandvika. Steder som jeg aldri dro til, (unntatt en gang, når økonomilinje-klassen min, (fra Sande videregående), skulle på stranda), for å si det sånn

disse stedene måtte vi kjøre forbi

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

PS.

Når jeg tenker mer på det, så lurer jeg på, om han 'Tystingen', kan ha vært Frode Kølner sin kamerat Greger, (fra Hovland).

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Greger er visst to år eldre, enn Frode Kølner og meg, så det er vel antagelig ikke han, som er, han 'Tystingen' da, (hm):

greger 68 hm

http://skattekartet.com/2009/Greger_Rosenvinge_Stoetvig_1202301

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter