Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 4. februar 2016

Jeg sendte en e-post til Arbeidstilsynet

Erik Ribsskog

Vedrørende e-poster

Erik Ribsskog Thu, Feb 4, 2016 at 5:32 AM

To: "Eriksson, Bengt"
Cc: ica.kontakt@ica.no, ica@ica.se, sponsor@coop.no, Postmottak Sivilombudsmannen

Hei,
og hva har dere gjort med det, at Rimi/Ica ikke vil sende meg bevis, for at jeg vant butikkdrift-konkurransen Rimi Gullårer, i 2001, som butikksjef, på Rimi Langhus.
Lillesøstera til Rune Bingen, (min tidligere klassekamerat fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole), hu vant ganske nylig, tittelet som årets direktør, i en hotell-kjede, som heter Choice.
Og da kom hu i avisa til og med, (i både Drammens Tidende og Svelviksposten, vel).
Men da jeg vant, så ble det cirka det samme, (siden at bare cirka en eller to prosent, av Rimi sine butikksjefer, vant denne kåringen, hvert år).
Men jeg kom ikke i avisa.
Jeg fikk bare et hullete brev og en slags metallpenn, av Rimi-Hagen.
Og mine arbeidssaker, mot Rimi og Coop, hva har dere gjort med de, lurer jeg.
Du legger ikke ved e-posten, som du svarer på, i din e-post.
Og det er en uskikk, vil jeg si.
Så om du kan sende dette, til din overordnede, for en ny vurdering.
For jeg har mange arbeidssaker osv., så at jeg skal liksom være synsk, og vite, nøyaktig hva du svarer på, (når du sender forenklet/'degenerert' svar).
Det er for mye forlangt, mener jeg.
Her er det tydelig, at folk i staten, heller vil på hytta, og derfor legger mange saker, i en haug, og sender, et 'duste-svar', for å spare tid, og heller sitte på hytta, og drikke, eller hva dere gjør.
Så dette må jeg klage på.
Erik Ribsskog



2016-01-12 11:34 GMT+01:00 Eriksson, Bengt <bengt.eriksson@arbeidstilsynet.no>:
Arbeidstilsynet Oslo kan ikke se at de e-poster du sender har relevans for Arbeidstilsynet. Vi ber derfor at vi slettes fra din adresseliste over mottakere for denne type meldinger da dette tar mye ressurser hos oss.

Dersom du har problemer i ditt nåværende arbeidsforhold er du velkommen å ta kontakt med oss.


Med vennlig hilsen
Bengt Eriksson
Seniorinspektør
Arbeidstilsynet
Besøksadresse:
Prinsensgt. 1
Trondheim
Postadresse:
Postboks 4720 Sluppen
7468 Trondheim

Arbeidstilsynet — for et godt arbeidsliv


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter