Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 28. april 2016

Vi burde slå sammen alle kommunene, til en stor kommune, (siden at det er flertall, for å slå sammen kommunene). Det var smart

slå sammen alle kommunene

http://www.vg.no/nyheter/meninger/kommunesammenslaaing/folkeavstemning-en-daarlig-ide/a/23668594/

PS.

Dette 'sammenslåings-hysteriet' til Høyre, forstår jeg lite av, (må jeg innrømme).

Høyre har i alle år, vært for, at landet, skal være desentralisert, (og at beslutningene, (i samfunnet), skal tas nærmest mulig, de det gjelder).

(Som en motsetning, til de kommunistiske land, (for eksempel), som er veldig sentraliserte).

Men nå har Høyre skiftet ham, må jeg si, at det ser ut som.

Dette er et Høyre som mangler visjoner og politikk, (vil jeg si).

Hva skyldes denne interessen, for kommune-sammenslåinger?

Nei, Høyre burde heller se på sine kjerne-saker, som utdanning, næringspolitikk og forsvarspolitikk, (mener jeg).

Her sviker Høyre landets fremtid, siden at de har har hengt seg opp i, hva de minste kommunene driver med, (og vil bruke 'pisk og gulerot', for å få disse, til å slå seg sammen), på en slags obskur måte, (må man vel si).

Er det et russisk/kommunistisk Høyre, som vi ser, (i våre dager), må man vel nesten da spørre seg om.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter