Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 3. august 2016

Dette er visst en, som prøver, å redde sin far, ut av Sør Afrika

Erik Ribsskog

Fwd: Personal email to Mr. Olav Thon

Inge Larsen Wed, Aug 3, 2016 at 3:07 PM

To: eribsskog@gmail.com




Good day

I have a letter for Mr. Stein Erik Hagen.  It has been discussed by a friend and asked I send letter directly to him.  Please see the attachment to view.



If you could pass this on to him and we will follow up or he can respond.  All my details are there.



Thank you for your help.  It is appreciated.



Regards



Inge Larsen 



P.S.  I am appraching Mr. Stordalen, Fredriksen, Thon, Reitan, Hagen, Andersen, Johansson, Halvorsen, Wilhelmsen, Rekke, Mohn, Blystad and Vik.  Norway's richest and will form part of my full story, once we bring my father back home to Norway.




Letter - Move to Norway.pdf
239K

PS.

Her er mer om dette:

img317

img318

PS 2.

Hvis man søker på telefonnummeret i brevet ovenfor, (på Gule Sider), så finner man dette navnet/firmaet:

firma på gule sider

http://www.gulesider.no/finn:99258985

PS 3.

Og dette firmaet, (IL Restaurering), har også en Facebook-side, (så hvis dette er et såkalt 'Nigeria-brev', så er det veldig sofistikert utført, (med firmanavn og Facebook-side, og det hele), må man vel si):

mer om IL restaurering

https://www.facebook.com/IL-Restaurering-Inge-Larsen-1634444333488711/

PS 4.

Det koster visst 'bare' cirka 4000, med fly, fra Sør-Afrika til London, (men det er mulig, at det er noen slags ekstrakostnader involvert, som jeg ikke kjenner til):

koster visst bare 4000 med fly

http://www.travellink.no/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter