Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 24. august 2016

Hu her, (Maiken Aanes Christensen), ble drept, i nabohuset, til min tidligere klassekamerat Frode Vidar Holm, (fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole), hvis jeg har forstått det riktig

ble drept i nabohuset hm

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/08/fler-mobilbilder_18.html

PS.

Her er mer om dette:

mer om svelvik drapet

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Her kan man se Berger-kafe-bygget, i bakgrunnen, (og Frode Vidar Holm bor/bodde, over (riks)veien for kafeen, og opp en skråning):

berger kafeen osv

PS 3.

Det var forresten, rett etter kafeen, at min onkel Martin Ribsskog, skal ha kjørt ut, på motorsykkel, en gang, på 70-tallet, (ifølge bestefar Øivind), og han som satt bakpå 'daua'.

Og etter det, så ble visst veien bygget om, (ifølge bestefar Øivind).

Og det juvet, (hvor onkel Martin kjørte ut), har min yngre fetter Ove, (fra Kolbotn/Follo), en gang, (på begynnelsen/midten av 80-tallet), klatret over, (på utsida av gjerdet, som går, langs riksveien).

(Selv om jeg, (som er eldst), prøvde å få han, til å ikke gjøre dette 'stuntet', husker jeg.

For å si det sånn.

Og Ove sin lillesøster Heidi, var vel også med, til Berger-kafeen, den dagen, (sånn som jeg husker det).

Og muligens også Ove og Heidi sin yngre søster Susanne.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

På siste halvdel, av 80-tallet.

Så var min yngre halvbror Axel, på et par besøk, (fra Oslo), hos meg, (i Leirfaret), på Bergeråsen.

Og ihvertfall en gang, så gikk Pia, Axel og jeg, til Berger-kafeen.

Og da gjorde Axel, (som er født, i 1978, så han var vel bare noe sånt som 8-10 år gammel, på den her tida), litt narr, (husker jeg, at jeg syntes).

For Axel hadde med seg, 20 kroner.

(Eller om det var 50 kroner).

Og så stod han, og liksom 'erta', (eller sleit ut), kafe-dama, (bak disken), da.

(Noe sånt).

For han sa sånn: 'En av de'.

Og så: 'En av de', osv.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Jeg kjenner ingen av foreldrene, til den drepte, (må jeg innrømme), men så bodde jeg, på nabostedet Bergeråsen, (og ikke på selve Berger da), for å si det sånn:

kjenner ikke

http://www.heddalslekt.no/slekt/aner/f2855.htm

PS 6.

Enda mer om dette:

mer om drept jente frode vidar holm

PS 7.

Det kan muligens ha vært, på Kafeen der, at de hadde, disse Taffel Sticks-ene, som min stesøster Christell, pleide å spise, (på 80-tallet).

(Som jeg har skrevet om, i en tidligere bloggpost).

Og da har det nok vært sånn, at Christell har 'mast', på folk, som skulle, til/ved kafeen.

(Som for eksempel hennes halvbror Viggo Snoghøj/Snowhill, (som er 10-15 år eldre enn henne vel), som pleide å trene, (på et treningsstudio), i 'Kafe-bakken', (heter det vel).

Eller Viggos yngre bror Jan, (eller en av kameratene, i gjengen hans).

Eller min far).

Om: 'Gidder du å schjøpe med Taffel Sticks for meg?'.

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter